Solen skiner…när gjorde den det senast?! Och snön gnistrar som miljoner diamanter. Så vackert! Nästan som att bo i sin alldeles egna snöglob.

Jag har nu virkat klart filten helt. Den blev 65×65 cm. Lite lagom stor. Men det var svårt att sluta kan jag lova!! Vill bara göra filten större och större.men nu fick jag sätta stopp!

image

Svart och två nyanser av lila blev den. Är riktigt nöjd. Virkade den som en enda stor mormorsruta, min första filt och min första mormorsruta. Lika bra att dra till på stort när jag ändå började tänkte jag haha

Nu väntar jag hem en enorm beställning från garnaffären.se som borde komma i dagarna. Vill virka bakverk i massor nämligen…är så sugen på att göra en massa nya jag inte testat förut!

Just  nu sitter Fredrik vid datorn och läser en av sina kurser(studerar på distans) och Siri, Jag och Rocky ligger ihoptryckta i ena änden av soffan. Två av tre sover kan jag meddela.

Snart blir det lunch för både oss och Siri. Hon äter så himla duktigt! På morgonen ammar hon, lunch äter hon en halv stor burk med mat och dessertpuré. Sen ammas hon lite på eftermiddagen och på kvälle  äter hon 1,5 portion gröt. Heltgalet…förut åt hon liksom max en tesked. Senare på kvällen vill hon ammas. Somnar runt 21, vaknar vid 5 för att ammas sen sover hon till 8/9 på morgonen. Lyxigt värre kan jag meddela!

1 comment on “Kallt men helt otroligt fint väder ute!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29