…vi slutade tidigare idag, så jag kom med bussen som gick redan 16;30, vilket väder det har varit idag, snöigt som tusan…men i alla fall jag hade fått för mig att Fredrik skulle jobba på fängelset idag och på så vis sluta redan klockan 17 vilket passade bra då jag kom hem 20 över 17…MEN han jobbade inte på fängelset…utan körde bud…så jag fick sitta i trapphuset en stund närmare bestämt 40 minuter…men jag fick ju på så vis tid att rensa mobilen från nummer jag inte längre behöver…så nått vettigt hann jag göra i alla fall.

Ja just det jag lovade att skriva om gårdagen idag, och det ska jag göra..först så vaknade jag halv 6 som vanligt men tvingade mig att ligga kvar till halv 9 men då gav jag upp. Fredrik däremot hade inga problem att sova länge han inte. Jag uppdaterade och fixade med bloggen och började städa och fick faktiskt en hel del vettigt gjort innan klockan 12. På eftermiddagen åkte jag och mamma till Lidéns.

Lite bilder från Lidéns blommor

       

Tanken och planen var att vi skulle göra våra adventsljusstakar..det är så himla kul att fixa till dem varje år. Och i år kom jag med en helt ny idé för min adventsljusstake.

Då jag började plocka ihop saker bestämde jag mig för att den skulle gå i frostigt och vitt, men istället blev den väldigt traditionell och julig..men blev faktiskt ganska så nöjd om jag får säga det själv, fasten det att jag helt tappade bort tanken som jag från början hade..haha sällan det är så när det handlar om mig.

  

 

Först gick jag runt och plockade ihop allt jag tgyckte var fint och som jag från början faktiskt hade tänkt att använda. Glasskålen kommer från Ikea likaså ljusen, jag började med att fylla skålen med småsten så att det skulle bli ett jämnare underlag som jag då kunde placera ut ljusen på. Sedan använde jag mig av både silvrig mossa och kuddmossa, slutligen bestämde jag efter mycket provande hit och dit att jag skulle använda mig av Kanelstänger, äpplen och en glittrig stjärna och så blev sedan det slutliga resultatet…min inspiration från början var denna vackra kreaktion

 

men som ni ser bytte jag helt ut min grundtanke.

 

Mamma var superduktig hon med och fixade även hon en underbar skapelse;

 

Köket går i grått och svart och då passar den här alldeles utmärkt, riktigt fin var den!!

 

Så hur kommer era andventsljusstakar att se ut?? har ni en vanlig traditionell eller en mer annorlunda skapelse?

Som ni märker på mitt sätt att skriva är jag faktiskt ganska så trött haha men lovar bättring snart!!

Nu ska jag laga mat, potatisgratäng och kyckling står på matsedeln idag.

Jo föresten jag var ute med Rocky nu, jag såg nog ut som ett riktigt pucko, hade rosa rutiga termobyxor, gummistövlar och en grön lång jacka, ja glömde jag att nämna en tjock halsduk och en megastor mössa, ja och så vantar med så klart…haha men frös gjorde jag ändå…konstigt…

 

 

4 comments on “Gissa vad…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29