Dagens kloka ord

Barn tänker inte på den tid som gått eller denh tid som kommer

De njuter av ögonblicket, vilket få av oss gör

(Jean de la Bruyère)

Jag har arbetat på dagiset idag med, och dessa kloka ord stämmer verkligen, vad har jag då lyckats lära dem små söta liven idag?? Jo minsan hur man gör halloweensaker av Toarullar, gjorde både en spindel och en fladdermus, kanonfint blev det hmk…harkel…jaja barnen tyckte det i alla fall och det är ju det viktigaste eller hur??

Sen efter jobbet så gick jag hem och var utelåst i kanske 20 minuter, sen kom räddaren i nöden efter att Karin hade förklarat att det inte var alls snällt att låta mig vara utelåst, i alla fall Fredrik kom hem och hade faktiskt slutat tidigt idag…men jag var bara hemma lite snabbt och sedan åkte jag till Maria och dit kom även Ulli och Lisa…så det blev mycket prat och mycket god mat som Maria lagade och till efterrätt blev det minsan äpplepaj…gudomligt…devine….görgod!!

Sen när jag kom hem efter att vi kikat på Rosa Bandet galan och vart besvikna över att vår Anna inte syntes mer än hon gjorde…för hon var strååålande vacker ska jag säga er….kika in hennes blogg vettja www.pyttis.blogg.se

Nu har jag precis kikat på One tree hill…spännande och det ska bli intressant att se nästa avsnitt…hur känner Peyton honom`?? systeryster fattade du det?? Ni förstår jag och min syster är lika besatta av detta program så vi brukar diskutera efter avsnitten serni=)

Inga kort blev gjorda idag och i morgon ska jag gå till dagis först på förmiddagen eftersom jag då nämligen ska vara med på Halloweenfirandet dem har…skoj att höra barnen sjunga…dem har ju övat på sångerna så himla bra och kan dem hur bra som helst…jag ska inte klä ut mig så mycket men jag ska ha en mantel med som jag har satt fast spindelväv på och lite spindlar och kanske även en häxhatt…vi får väll se hur det blir…får allt gå upp tidigt i morgon och ordna med den..kanske kanske kommer det ut en bild här på bloggen vem vet…ja den som tittar får se helt enkelt….

Ska försöka uppdatera bloggen då jag gör en mellanlandning innan jag börjar jobba på dagiset igen….så missa inte det…

Ses i morgon

1 comment on “Dagens kloka och lite annat…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29