Jag var på dagis i morse men var dock inte utklädd…jag fixade med en liten kostym igår, men då jag inte tyckte den var så hållbar (Läs spindelväven förr av även då jag stod stilla)så struntade jag i den. Men visst var den fin…och väldigt billig jag bara samlade ihop all spindelväv jag hittade i lägenheten och….haha ne men jag köpte en påse med väv och spindlar i skövde då jag var där…

  

jo jag vet att jag inte kan göra häxminer men vad sjutton lite får man bjuda på sig…

Barna va jättefina i alla fall eller läskiga var en hel del med…ska försöka fixa vit färg och blod idag på leksaksaffären ska ju som sagt på halloweenfest på lördag…sen ska jag trick or treata några barn jag känner…får se om dem blir rädda eller inte…får nog göra det på fredagen så dem inte blir rädda för mig om jag ser för otäck ut på lördag med blod och sånt….haha vi får väll se….

Ska fixa lite godispåsar med och sen e det klart för Halloween….

Förut när jag kom hem fick jag en sådan lust att städa så jag städade köket och hallen…och i hallen bytte vi även matta för den vi hade var ju inte så fin längre…brukar dock byta ganska så ofta eftersom dem inte håller sig fina så länge då man har hund…och sambo…blir så skitigt då…men så här blev det i alla fall…passade även på att rensa bort lite sommarskor..

 

Blev fint va=)

Nej nu ska jag tillbaka till jobbet…ses senare….

 

1 comment on “Inga kloka ord ännu…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29