Ja nu ska ni få höra…Jag och Rocky gick ju på en promenad förut i dag uppe på berget…backen dit är ju inte nådig heller.. men värst är det att gå ner tycker jag…man använder muskler man inte visste man skulle ha…

Men så gick vi till den underbaraste höstplatsen man kan tänka sig…och där passade jag på att ta lite kort.

 

Japp lite har jag fotat idag me…försökte få Rocky att sitta fint på bänken men utan godis så var det helt lönlöst…så det fick bli en liten gullig bild mot löven istället…

Sen när Fredrik kommit hem och jag hunnit stortstäda Badrummet så tog vi det lite lugnt..sen skulle jag levera lite kort och då fick jag för mig att vi skulle ge oss upp på berget ännu en gång eftersom Fredrik inte varit uppe idag…så när det mörknade gick vi eljusspåret…där var det ju lite lampor i alla fall…men shit vad mörkt det blev och vi hade ingen aning om vart vi gick det kändes som vi gick mer än en mil…men det gjorde vi nog inte men men så kan det vara..sen handlade vi lite till Fredagsmyskvällen…med Idol..

I morgon ska jag fara till Uschlehamn med flickorna blir nog lite vandring i skogen och mys i stugan..perfekt…stackars övergivna Fredrik ska städa hela lägenheten tills jag kommer hem på Söndag..ska bli spännande…jag är liiiiite skeptisk..men bara ”Liiite” Men men jag hoppas han städar lägenheten.

Ja just det fick frågan vart jag köpt Ramarna från förra inlägget…dem kommer från Hemtex…tror säkert det finns fler kvar..jag älskar dem verkligen…

tack för alla kommentarer=)

see ya on sunday

3 comments on “Hej bloggen=)”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29