Jag och Rocky togen underbar promenad först traskade vi upp till berget och sedan gick vi en liten slinga där uppe och så hem igen…vilket underbart väder det är idag…blandning mellan sommar och höst..underbart. Då vi gick uppe på berget så fick vi titt som tätt sällskap av en collie som strosade runt lös ..hans matte gick en bit framför och jag hade inget emot om han gick och hälsade på Rocky. Rocky såg ut att uppskatta det också så inga problem där inte…

  

Helt underbart vackert…tyvär kan inte min kamera återskapa de vackra fägerna men kolla vad fint det var!!!Lyfte upp Rocky på ett träd som hade blåst omkull…satt så fint så..har kanske 10 bilder till på han men han räcker ut tungan på alla utom detta…Inte konstigt att dem har byggt slottet där det är…tänk vilken underbar utsikt det måste vara från det…

Nu ska jag snabb duscha och sedan käka lite sen kommer mamma och hämtar upp mig så ska jag med henne på bilbingo…vuxenpoängen forstätter rulla på eller hör bilbingo till pensionärspoängen?! Ska bli skoj att åka med mamma i alla fall..ska käka nyttiga kalkonsmörgåsar och nötter..mitt nya liv ni vet…ne men varför ska man äta massa onyttigt jämnt och ständigt??

Om jag vinner blir det en uppdatering ikväll annars ses vi i morgon…

See Ya

Kramar

2 comments on “Ändrade planer för kvällen..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29