Ja jag lovade ju i förrgår att slänga upp lite egopix och här har ni lite…hm tycker inte om att lägga upp bilder som jag själv har tagit på mig själv…men får väll helt enkelt inse att det inte spelar någon roll vem som tar bilderna jag ser lika dan ut i alla fall…hm någon som vet något bra retush-program??

Även fast detta är en blogg om kortmakeri så har jag klämt in lite dagens outfit och lite inredning och blandat det med fååå kort och en hel del onödigt vetande…men jag har nämligen haft lite dålig inspiration i sommar så jag har helt enkelt inte gjort så mycket kort…men nu har jag åter igen beställt kuvert som nog kommer dimpa ned i lådan framåt fredag eller nästa vecka kanske…och då ska jag leverera en bunt med kort igen..

Eftersom jag jobbar på Kappahl så händer det ju titt som tätt att jag handlar lite kläder där ifrån med och det är faktiskt ganska roligt att ha kläder från Kappahl då man jobbar där…för ganska så ofta får jag frågan vart den toppen kommer ifrån eller det halsbandet osv…och då är det väldigt bra om jag kan säga att det har vi här borta eller liknande…istället för ja denna kommer från gina och denna från H&M..förstår ni??

Denna outfit kommer från top till tå från KappAhl

Skjortan köpte jag för ett tag sedan och den har blivit en favorit, enkel men ändå lite rolig med lite ränder på…dessutom brukar jag ha den med ett brett flätat bälte ibland och det funkar bra det med…shortsen är ju så kallade Cityshorts och det har jag alltid sagt att jag aldrig kommer att ha på mig…men till synes ändrade jag mig och köpte ett par beiga..ville haft svarta med men man kan ju inte köpa allt..leggingsen kommer med från KappAhl…så från topp till tå är allt från jobbet…inte så tokigt faktiskt…hm…ignorera mitt något mentalt rubbade ansiktsuttryck…det bara blev så…

Låt se vad har jag mer i arkivet som jag kan fylle inlägget med…hm…här har vi nått…

Detta är en något slarvig frisyr, men tycker den var riktigt snygg…jag satt nämligen framför tvn och istället för att bita på mina naglar satt jag och grejjade med hårnålar och satte i lite på måfå, och sedan fick håret sitta så…jag ska erkänna att jag blev grymt impad av frisyren då jag kollade mig i spegeln…tycker den är jätte fin…som ni märker blir jag glad för det lilla….haha

 

Frågan jag ställer mig är….VARFÖR det dumma utrycket?? haha vet inget vettigt svar på det, men jag bju’r på de’ haha…bilden till vänster är tagen på morgonen halv 6 då jag gjorde mig redo att åka till landet och sola…men som ni kunde läsa i tidigare inlägg blev inte dagen som jag hade tänkt…bilden till höger tog jag nog samma dag som helbilden…vet inte varför men så blev det…

Jag Har Redan Fått Höstkänslor

     

Ja faktiskt, en morgon då jag gick ut och väntade på bussen var det bara 15 grader och det regnade lite, men hade regnat mycket hela natten, marken var blöt av regn och full me gula vissna löv som hade blåst ned från alla träd…och där stod jag i min röda regnjacka och stora gubbparaply och tittade och undrade vart sommaren hade tagit vägen….en liten lätt panikkänsla infann sig…och den stannade kvar på jobbet med, eftersom det bara vräker in höstkläder, stickade koftor i massor och snart kommer mössor och vantar…

Men dagen efter var det strålande sol och hela 19 grader varmt igen och då fick jag sommarkänslor igen och fjärilar i magen av lycka över lite solsken och värme…Så ni behöver inte deppa ihop alldeles för mycket för än är det ju bara början av Augusti och även fast värmen är lite som bortblåst så kommer det nog snart tillbaka igen….

See Yaaa

1 comment on “Egotrippad, nöjd men lite höstkänslor…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29