Ute växer och gror det mesta just nu och jag tycker att den här tiden är helt magisk och nästan bättre än sommaren faktiskt. Vårt päronträd har massa fina knoppar och äppleträdet är på gång det med. Men när jag tänker Växa så tänker jag på ett litet mirakel, för det är ju precis vad det är. Ett mirakel när man blir gravid, ett litet frö som växer sig större och större och som sedan kommer ut som en liten bebis sådär alldeles perfekt. Och som sedan växer så snabbt att man nästan inte hinner med.

image

Gravidmagen har vi inte så många bilder på tyvärr då vi fick en datacrash då Siri var en vecka gammal så alla våra foton försvann. Men kan intyga att den växte som den skulle. Och då jag i v 20 tyckte magen var stor kunde jag i v 39 inte alls förstå haha. Några suddiga foton har jag kvar från midsommar, fyra dagar innan hon kom ut. Tänk att denna lilla fröken växt i min mage och nu fortsätter hon växa här hos oss. Snabbt går det och ja man hinner då inte med, men varje dag är fantastisk på sitt sätt. Det är otroligt vilken resa ett barn gör de första åren och nu är det inte bara den lilla kroppen som växer utan även hennes ordförråd, förståelse, kärlek, ja Allt.

—Angelica—

1 comment on “6. Växa”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29