Det började med att jag åkte på en rejäl förkylning, med snuva,snor,halsont,feber och hosta. Men det var bara värst första dagen..men igår mådde jag ganska bra. Fredrik som aldrig blir sjuk, började känna av en begynnande förkylning i förrgår. I går mådde Fredrik sämre, men han ville inte sitta och sunka ned sig i soffan en hel dag, så han tyckte vi kunde åka till Jönköping. Så vi lämnade Rocky i Källefall hos mamma, sen åkte vi med Ikea&A6 som slutdestination.

Vi började med Ikea, och jag får nog säga att det var helt ok efter ombyggnaden. Många fina miljöer och mycket fina nyheter. Hade jag varit gjord av pengar så hade det följt med en hel del saker hem. Men ja man är ju inte rik på pengar(men Kärlek) när man går på föräldrapenning. Men det blev två härliga filtar, glas, två lampor och tygleksaker till smulan. Sen gick vi in en snabbsväng på A6, det blev mest till att titta på barnkläder. Sen började vi må lite sämre så vi åkte hem efter att vi köpt kuddar på Åhlens. På kvällen fick jag en liten(vääääldigt liten) energikick så jag städade lite. Det är fruktansvärt när man inte har ork till städningen när man är sjuk, och ibland ser det ut som om det bor 30 personer här…kan inte förstå hur mycket vi kan stöka till det. Sen deckade vi i soffan som vanligt. Siri var görnöjd när vi var i Jönköping, men lite gnällig precis när hon skulle sova. Tror dock inte hon har blivit smittad av förkylningen, och det känns så himla skönt…hoppas hon slipper bli sjuk!!

I dag hade vi en fullbokad dag med, babysång på fm&vaccin&pysselträff på eftermiddagen…men inget av det blev det. Babysången vågade jag inte gå på i risk för att smitta ned dem med min förkylning..så tråkigt att missa det:-/  Sen ringde dem från bvc och sa att allt vaccin var slut..lika bra det kände vi, så vi slapp åka fram dit och smulan slapp få sina sprutor. Pysselträffen fick vi också hoppa över pga förkylningen…tråkigt att vara sjuk!!

Jag fixade lite i vardagsrummet förut så de nya filtarna&kuddarna kom på plats. Det blev riktigt fint. Nu saknas bara lite fler kuddar…sen är det hyffsat klart.

Vad tycker ni?

image
image

1 comment on “Sjukstuga med ett litet avbrott”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29