Det är helt otroligt hur mycket man kan älska en sån liten liten människa.

Nu är hon äntligen här hos oss, efter att ha spenderat 9 månader i magen och levt buse där så kom hon ut den 27/6 (på bf+2)kl 12:00. Hon vägde 3555g och var 49 cm lång. En blond liten kaluffs har hon med, den har nog allt fått från pappa Fredrik.

Allt gick ganska så fort kan jag tycka (nu i efterhand) men från första känningen, i form av en värk (som jag trodde i alla fall) tills dess att hon var ute hos oss tog det allt som allt 15 timmar, ca 10 av dem spenderade vi på förlossningssalen. Men eftersom man tappar både tid och rum så försvann dem timmarna ganska så snabbt.

Vi hade först tänkt att åka hem samma dag, men frågade ändå om det fanns plats på BB så även Fredrik kunde stanna. Och vi hade sådan himla tur att det var så lugnt att vi fick ett eget familjerum för oss själva den natten som vi spenderade på BB. Skönt med ställbara sängar och vetskapen om att man är på rätt ställe om man skulle behöva hjälp.

Siri sov inte jättelånga perioder första natten, hon var inte så ledsen men mest bara vaken, så även jag var vaken en del och kunde inte slappna av men sen när Fredrik tog över och myste med henne så sov jag i alla fall några timmar. eller timme.

Sen igår sov hon bort mest hela dagen och ammade bara lite då och då. Så vi trodde att vi skulle få ganska vaken natt nu i natt, men vi var ganska förvånade över att vara hyffsat utvilade båda två när vi vaknade runt 8 tiden. Två korta amningsperioder i natt varav jag knappt minns den ena så jag sov nog lite under tiden. När jag la mig åt andra hållet medans Fredrik och Siri myste så passade Rocky på att hoppa upp och stjäla lite mattetid.. Han är helt otroligt gosig mot sin lilla bebis Rocky. Han har spenderat tiden när vi var borta hos Linda & Anders och det första vi ville göra när vi kom hem var såklart att hämta hem Rocky. Han fick nosa över Siri och sedan var det precis självklart att hon var en del av familjen så låg han bredvid och blev helt avslappnad. Även i natt har han varit så himla go.

Kändes helt underbart att vi är hemma hela familjen, när vi vaknade idag.

I går fick vi första besöket, det var finaste farmor Linda som kom på besök. Siri sov mest hela tiden, men en liten glimt av ögonen fick vi i alla fall.

Många har tyckt att namnet är väldigt fint och lite annorlunda. Och det namnet har vi haft i bakhuvudet ganska länge, dock var det jag som fastnade för det först. Fredrik var lite skeptisk eftersom han förknippade namnet med hunden dem hade. När han växte upp och även när vi träffades för 12 år sedan hade Linda & Anders två hundar som hette Lina & Siri. Siri var ett litet yrväder men hon var helt underbar och namnet har sedan dess fastnat. Så när jag först skrev upp det på namnlistan så kände sig Fredrik lite tvivlande ändå. Men så när vi fick upp vår lilla bebis på magen så sa vi båda två att ”Men, det här är ju en Siri” Och från den stunden är det helt självklart att vår dotter ska heta Siri Lidén. Mellannamnen får vi filura lite mer på.

Nej nu ska jag försöka hoppa ur pyjamasen;) i eftermiddag kommer mormor och morfar å myser med bebis<3

2 comments on “Älskade Siri<3”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29