Bebisrummet har varit ganska så klart ett tag nu, (förutom lister, dörr m.m) men igår var vi ju på Ikea och då blev det lite småinköp vilket i sin tur ledde till lite småfix i bebisrummet. Men nu har vi fått upp gardinstång, gardin, satt motiv(tyg&tapet) i ramarna som har stått tomma länge, och flyttat i ordning lite. Vi väntar nu en på en gungstol som är på målning, den ska ev stå i hörnet där babygymmet är just nu. Sen har jag en gammal skolbänk som står hemma hos mamma och pappa, men den får kanske vänta lite. Den kommer ju inte att lekas med det första året ändå. Vi hittade även en mobil som nu hänger över skötbordet. Vi har inte hittat någon vi tyckt om innan, men denna var nog ganska nyinkommen på Ikea så vi passade på att köpa den. Vad tycker ni om rummet??

image
image
image
image
image
image
image
image
image

1 comment on “Bara Bebis Som Saknas Nu!”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29