För en tid sedan(ca 1,5/2 veckor sedan) beställde vi vagnen som vi fastnade för. Vi beställde från Pyret & Snäckans hemsida. Lite vanskligt att beställa en vagn man inte provkört innan kan tyckas, men vi googlade runt så extremt mycket och hade väldigt specifika krav, på sådant vi absolut ville ha. Vi bestämde oss tidigt för att vi ville ha stora vridbara hjul i fram(men även låsbara) och att vi ville ha en rejäl vagn, med kraftig stomme. En smidig och snygg vagn i svart. Fastnade först för Brio Go, men så halkade jag in på just Tako Jumper X, eftersom den såg mer rejäl och stabil ut så fick det bli en sådan.

Leveranstiden var 2-8 veckor, så vi räknade på 8 veckor, och att vagnen då skulle dyka upp runt April/Maj, men fel fick vi, idag fick jag nämligen sms om att två kollin väntade på oss, då jag vet att vårt utlämningsställe har begränsad plats till sina paket, så hämtade vi ut det direkt.

Två enorma paket, rymde vår härliga vagn. Och även om vi inte provkört den ute ännu så kan vi säga att vi är grymt nöjda, en mer lättkörd och smidig vagn får man verkligen leta efter! Snygg var den oxåenligt vårt tycke och smak!

Vad tycker ni?!

För övrigt idag så började vi dagen med en promenix jag och Rocky, sen lämnade jag honom på Lidéns medans jag och Fredrik åkte fram till Mvc och fick lyssna på bebisens hjärta, underbart mysigt…längtar så otroligt till i slutet av Juni!

När vi käkat lunch och Fredrik åkt tillbaka till jobbet, fullkomligt stensomnade jag och Rocky i soffan och vaknade inte förens 3,5 timmar senare…paniken var ett faktum när jag lyckats sova bort större delen av dagen, så jag slängde på mig ytterkläderna och tog med Rocky på en promenad till Lidéns där vi väntade kvar tills Fredrik slutade, sen lite snabb mathandling och sen hem och sätta ihop vagnen(som jag skrev ovan;-) ..)

För övrigt försöker vi hitta tapeter till barnrummet, går väll sådär får jag erkänna…jag har snöat in på stilrena tapeter och fåglar medans Fredrik….inte har snöat in på fåglar!

Hur har ni spenderat dagen?

image
image
image

2 comments on “Tako Jumper X 3in1”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29