Jag arbetade endast 4 timmar idag, ganska kort med andra ord..men lite fick jag gjort i alla fall…har även lättat på kontot lite och köpt två par skor ett par att jobba i och ett par att leka i snö med…sen har jag köpt lite kläder på jobbet….och smink…ISADORA har kommi tut med ännu en färgpalett..som faktiskt var helt awsome…och billig.. nu är det specialpris på den så den kostar endast 149kr på CUBUS…(ord. 179kr)

Smokey Eyes heter den och vem vill inte veta hur man kan fixa coola smokey eyes när man ska vara lite extra makead ibland…jag var ju tvungen att testa den och den får verkligen toppbetyg av mig!! Man fick med en hjälpbroshyr och den var väldigt lätt att förstå. Här ser ni ju hur det gick för mig, jag måste erkänna att jag blev ganska så nöjd. Jag har aldrig någonsin kunnat fixa till snyggt sotade ögon, men ja detta blev inte alls illa för att vara absolut första gången.

   

 

1 comment on “Smokey Eyes”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29