…på toaletten tyvär, men nog om det!! Jag börjar bli bättre nu i alla fall, så skönt. Tur att jag inte jobbade idag, vet verkligen inte vad felet med min mage är, det är nog verkligen dags att jag kollar upp det på alvar…

Filmen jag skrev om som heter ”Be kind rewind” var AWSOOOOME, vi satt och skratta oss igenom hela filmen..så den kan jag rekomendera om man inte har höga krav på filmkvaliteten, ibland kan det vara så skönt att bara se en oseriös film och det var detta…men den var skitrolig!

I går eller hela helgen jobbade jag och det gick gör bra, hade en riktit rolig helg! Men trött va jag så i går när jag kom hem somnade jag in snabbt i soffan och vaknade vid tiotiden ochdå började jag läsa boken igen…ochhar nu läst klart hel bok nr 3 så jag har bara 1 kvar….börjar få lite panik, men jaja det går över…kunde dessvärre inte sluta läsa förens hela bok nr 3 var slut vilket innebar att jag inte slutade att läsa förens klockan kvart över 2 i natt…och då såg jag riktigt schleeten ut kan jag säga.

Jag har den hemska ovanan att grejja med håret både då jag läser och då jag sitter och kollar på tv därav den ehum…något speciella trasselsudden som jag kallar hår. Är riktigt nöjd med hur bok nummer 3 slutade..och inte alls trött men va fasen jag kunde ju inte vara vaken hela natten…eller?!

 

För några dagar sedan hade Fredrik storstädning i skafferiet, och han hittade en hel drös med burkar, glasburkar med diverse innehåll som han hällde ut…och klagade på att vi verkligen inte hade plats för alla burkar och att vi inte kunde använda dem till något utan att han minsann skulle bära ned dem till källaren…paniken var ett faktum för min del, jag gillar mina alla glasburkar och tanken på att dem skulle blir nedställda iden kalla källaren tilltalade mig inte alls…så gissa vad jag gjorde, hittade ett användingsområde som Fredrik blev djupt imponerad av..haha så nu får jag ha kvar alla mina burkar…

Jag stälde i ett ljus i varje burk och ställde dem på köksbänken, det blev faktiskt väldigt fint sken av  dem.

Det har ju varit lönehelg och det har väll ingen missat?? inte jag i alla fall…jag införskaffade lite nya kläder i något otippade färger, aprikos och neonorange….men insåg att dessa färger gör mig glad och eftersom neonets årtionde har slagit ned i butiken, ja det är 80 talet jag pratar om så varför fightas mot alla neonfärger, bättre att vänja sig istälet. Så en aprikosfärgad sjal blev det och en hel del annat, men det kommer finnas till ert skådande på bloggen inom de närmsta dagarna…sjalen såg ut såhär…

ehum..ja detta är efter jobbet vilket innebär att jag även här är liiite trött men jag bjur’ på det.

Jag fick ett ryck och började tända ljus i fredags och det blev riktigt mysigt i vardagsrummet, skulle lagt ut bilder på det men det blev inte riktigt så men bättre sent än aldrig ..

 

 

Mysigt vardagsrum, dock varmt men är inte det underbart, och mit underbara kakfat som jag köpte i somras har blivit ett ljusfat istället. visst blev det fint?!

Just nu sitter jag och kollar på Bondebröloppet, dem är söta, men varför pratar han så jobbigt och ansträngd? På tal om bröllop, jag kommer ihåg då vi var med på min systers bröllop och åh vad känslosam manblir, jag minns än den där dagen, solen sken och jag satt på balkongen och Susanne ringde och småpratade lite och sen frågade hon vad jag och Fredrik hade för oss en speciell helg. Inget särskillt sa jag och då sa hon bara ”Jag och staffan vill att ni ska vara vittnen på vår bröllop” Åh vad lycklig jag var haha jag grät nog allt en del med, och vad skoj det var att vi fick vara med..jag kände mig hedrad som få. Ojojoj vad mycket jag komemr gråta på mitt bröllop…haha lika bra att förbereda sig redan nu.

Nog om mig idag…hörs med ganska stor säkerhet i morgon igen.

Ses då.

2 comments on “Jag är stammis..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29