Jag drog verkligen ut på det idag, jag var så trött efter gårdagen jag jobbade på dagiset 9-13 sen hoppade jag på bussen till Skövde 13:20 sen började jag jobba på Cubus 14;15….inte illa tycker jag…sen jobbade jag där till 19….och klockan 19 förflyttade vi oss till konferensrummet på Elins Esplanad och hade ett mycket inspirerande möte med många skratt och lite gråt med faktiskt….ja inte gråt i den bemärkelsen ledsen utan så mycket skratt att det inte bara räckte med ljud utan tårarna bara var tvugna att förflytta maskaran söderut…men åh vad roligt vi hade…fick även reda på att dom andra ser mig som extremt possitiv och att jag alltid bjuder på skratt när jag jobbar….sen om det beror på att dem skrattar åt mig eller med mig låter jag vara osagt…skratt som skratt eller??

I alla fall jag kom hem halv 10 igår och var vaken till 12 men då var jag såå trött att jag inte ens minns när jag gick och la mig…detta var då anledningen till att jag idag drog ut på det och inte kom ur sängen fören klockan halv 10…sen fixade jag lite och så drog jag till Skolan och hämtade min systerson Felix…sen var vi bara hemma och ritade…vi gjorde ”gissaritsspelet” att han ens  förstod hälften av det jag ritade är jag fortfarande helt förundrad över. Haha ni skulle sett min tolkning av en elefant…haha…helt otroligt…han klippte även ”en kopp med varm choklad och grädde” det var verkligen inte illa!! Imponerad!

Sen kom även min syster och systerdotter, och så hade jag till råga på allt även tvättstugan…nice dag haha

Nu eller för en stund sedan fick jag ett ryck och började tända en massa ljus detta ”fina” infall  har nu gjort att jag har inte mindre än 26 grader här inne, vi brukar ha typ 20…så ja bastukänslan har infunnit sig. Fredrik kommer att få en värmechock när han kommer hem haha..om ni undrar var han är kan jag säga att han har jobbat och nu ska han ha valt en film och köpt med sig lite godis hem…han har dock inte kommit hem ännu men sen vad det beror på vet jag inte…jag börjar ångra att jag lät Fredrik hyra film….varför?!?

Jo en gång lät jag han och Johan tror jag eller Niklas…minns inte riktigt…men jag lät dem välja film och dem kom hem med Team America…jag säger bara fyyy faaan…jag menar vem kommer på tanken att hyra filmen Team America?? Eller jag kanske ska omformulera frågan…Vem är så  fruktansvät idiotisk att göra Team America??

Ja detta är alltså filmens Teamsong, och på bilden ser ni alla karaktärerna som filmen handlar om, ja det är alltså en film gjord med marionett dockor och ja man ser till och med snörena…såååååå dåååååålig!!!!

Ne nu kom Fredrik hem och denna gång hade han hyrt en film som heter Be Kind Rewind, så vi får se om den får landa på listan över dem sämsta filmerna eller inte….lovar i alla fall att uppdatera om den i morgon….

1 comment on “Min dag har varit ..eh ja…den har varit…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29