I går vid 1 tiden på kvällen så kom jag på två saker, 1. Oj vad sent det är & 2. Shit jag måste duscha. Så tänkt och gjort så hoppade jag in i duschen klockan 01 på natten, är nog kanske inte så populär hos mina grannar som faktiskt sov vid den tiden på dygnet..men ren och fräsch och tyvär väldigt pigg gick jag och la mig och efter kanske en timmes grubblande och vridandes och vändandes så lyckades jag mot alla odds somna. Vaknade och trodde inte att jag hade sovit mer än en minut, visade sig dock att klockan var 06 så jag hade sovit lite mindre än 5 timmar..men tro inte att jag gick upp den tiden!

Somnade om och vaknade med hjärtklappning av att Fredriks (läs min nya klocka) skrek otroligt högt i rummet så det nästan ekade och jag kände att denna dag var förstörd…men nu har jag lyckats få kläder på mig och jag har även lyssnat på äntligen morgon med Adam och Gry..riktigt roligt tyvär är musiken inte alls bra på något vis…men det är ju inte deras fel..eller?

Igår blev jag nu klar med Julkorten men tyvär kan man inte kolla upp alla på Eniro vilket är väldigt synd för jag saknar några adresser..men ska ordna dem idag och sen får vi väll åka och lämna dem om inte annat..fungerar ju det med liksom.

Fick ett mejl från eleven.se i veckan och där hade dem med The library of Fragrence som ju är ett parfymmärke med många roliga dofter som bland annat kan dofta som drinkar m.m och nu till Jul finns de även i förljande dofter

The Library of Fragrence

Bild lånad av www.eleven.se

Jag är väldigt nyfiken på alla parfymerna, känner dock inte att Play-Doh är något jag frivilligt skulle vilja gå runt och dofta..men roligt att dem har tagit fram en doft ändå…dessa fyra dofter är bara en liten del av alla dofter som finns, gå in och kika på www.eleven.se

Nu ska jag sminka på ett ansikte och försöka få till någon frisyr och sen ska jag cykla till bussen!! Ska idag jobba 12-20 , det låter så länge men egentligen så är det ju bara 8 timmar, vilket är en helt vanlig arbetsdag.

Jag har lyckats knåpa ihop hela ett kort på morgonen, men hittar inte sladden som gör att datrn kan komunicera med min mobil något så när. Så bilden kommer senare. Jag anländer återigen hemma klockan 22;15 Kanske hörs då.

Ha en bra dag!

See Ya

2 comments on “Sen kväll, Tidig morgon..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29