…var det påväg att bli men nu har jag lyckats med det som jag trodde var otroligt, jag har gjort klart mina julkort…så dem ska skickas eller lämnas i morgon…blir en väldigt enkel variant men faktiskt inte så tokiga…eller jag är inte klar med dem ännu men en liten knapp och sen så färdiga.

Jag har skrivit ut texten som ska vara i på datorn och det underlättar en hel del så ingen skrivkramp för min del detta året i alla fall..

Jag tänker inte lägga ut bilder på mina julkort förens jag är säker på att alla har fått dem, så det får ni vänta på ett tag till.

Här sitter jag just nu och pysslar, så jag kan säga att det inte alls ser så här fint ut längre. Men jaja det är fint att pyssla med..

1 comment on “Julkort för hela slanten…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29