…min inspiration är på noll just nu…och det är hemskt..hur får jag tillbaka den??? Just nu tittar jag på tv, men kikar även på alla mina favoritbloggar….

Jag har försökt göra det fint här hemma, tände för övrigt 100 ljus med så snart behöver jag åka en tripp till IKEA….på tal om något helt annat, vad roligt det är då man får svar på sina kommentarer man lämnar på andras bloggar…det är kul att dem tar sig tid att svara, två personer som är väldigt duktiga på just detta är dels Anna som har bloggen www.pyttis.blogg.se och så har vi Robin som har bloggen www.stilrobin.com

Jag läser dagligen en hel del bloggar men just dessa två kikar jag in på fler än en gång varja dag, för jag vet att det båda är duktiga på att uppdatera (där ligger jag i lä) dessutom är dem ju helt supersnygga båda två…

www.pyttis.blogg.se

Jag träffade Anna då vi hamnade i samma pysselgrupp…eller hmp…kreativainspirationsgrupp heter det juh…och jag måste säga att hon är helt underbart snäll duktig och väldigt begåvad, och inte tala om vilken kanonfotograf hon är…kika in på hennes blogg och beställ lite julklappar vettja…dessutom har hon fixat ihop en superläcker kalender för 2009, en kanonbra julklapp till den modemedvetna…underbara bilder som då Anna självklart har ilustrerat själv…hon är så himla bra!! Vet ni inte vad ni ska köpa till mig i Julklapp så står Kalendern högst upp på önskelistan!!;)

www.stilrobin.com

ja jag trillade in av en slump på dennes blogg, och tyckte redan från början att den var läsvärd, dessutom har ju killen väldigt bra klädsmak, och skriver om roliga saker vilket gör att man gärna går in och läser flera gånger om dagen…eller i alla fall minst 2. Han är som StinaLee fast nästan bättre…får man säga så…Nej jag gillar Stinas blogg lika mycket…haha…men det är alltid roligt att få svar på sina kommentarer och det är Robin väldigt duktig på att göra…så läs hans blogg!!

 

måste ju bara nämna söta Stina med

www.stinalee.se

Stina skriver sällan tillbaka på kommentarer tyvär men hennes blogg är kanonbra i alla fall, här pratar vi skrattgaranti och beroendeframallande till 1000. Helt klart läsvärd…har följt hennes blogg ett bra tag nu och gillar den skarpt, en tjej med båda fötterna på jorden…precis vad alla behöver läsa varje dag för ett gott skratt förlänger livet.,(och ger dig lite extra rynkor, men skrattrynkor är bara charmigt…eller?=)…)

 

Japp där tipsade jag er än en gång om mina favvisbloggar…jag läser självklart många fler och en hel del kortmakeribloggar självklart…men gillar kreativa bloggar och modebloggar,,,vilka bloggar läser ni varje dag?? förutom den här då (haha)

3 comments on “Nu tittar jag på tv…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29