Jag har faktiskt städat större delen av dagen och det känns verkligen nu att det är rent.,..eller min pysselhörna är ju kaos som vanligt, men annars känns det rent och fräscht jag har till och med skurat soffan med läder rent (ding ding överkurs!!!) men fin blev den verkligen…och när jag var klar ja då fick Rocky för sig att han bara var tvungen att hoppa upp i den och kika ut genom fönstret…kul…ehum har en känsla av att den inte kommer att vara ren så länge till….Morr…grumph…jädra hund…hmp…mummel.

Nog om skitiga hundar… jag fixade till hallen så den blev julfin, och jag betonar verkligen Liiiiiite för det är endast en detalj som har lagts till..

 

FÖRE

 

EFTER

 

Ja så mycket skillnad är det inte men en liten söt tomte hälsar numer alla välkomna in i lägenheten, jag hittade tomten på Gekås då jag och tjejerna var där, men då köpte jag de inte av någon knepig anledning, men så när mamma och pappa åkte dit veckan efter bad jag dem se om dem hittade en tomte och det gorde dem, så fatta att jag blev glad…han ska stå nedanför granen men i väntan på granen får han alltså vara dörrvakt.

Hallen är i alla fall renare nu än innan och liiiiite juligare…så vad tycker ni om min fina tomte??

 

4 comments on “Bara sovrummet kvar”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29