Ja igår var det ingen bra dag men jag mådde som tur var bättre på kvällen och då tittade jag och Fredrik på Horton..ni vet den där filmen om en Elefant som hittar ett dammkorn med en hel stad på..Staden Who, vemstad…och den var helt otroligt mysig och skrattade så jag fick ont i huvudetigen och sen blev jag vid ett tillfälle rörd och tjock i halsen…MEn oj oj oj vilken underbar film det var!!! SEEEE DEEEEN!!!! ”I min stad finns det bara ponnysar och dem äter regnbågar och bajsar fjärilar” citat från den gula lilla hårbollen med oklart namn…haha

Idag har jag lyckats göra ett kort och sent igår lyckades jag förbereda lite motiv med en viss snögubbe…

 

Det enda jag visste om det beställda 50 års kortet var att det skulle vara med min underbara motivstämpel sen fick jag fria händer helt och hållet jag har även fått det godkänt från den som beställde det…Blev supernöjd…

Snögubben fick jag i ett hemligt stämpelpaket från handstämplat och den är såå himla söt, jag har här färglagt den med vanliga färgpennor och sedan har jag limmat lite slarvigt med Limpenna och sedan strött embosspulver med färgen rimfrost över det, men ej embossat….och så har jag använt glossy lack på utvalda delar tex. näsan och bandet på hatten m.m

  

Måste göra demma en dag tidigare eftersom glossylacken torkar såååå lååångsamt..

Men nu ska jag sätta igång och tillverka Julkort…

Fler uppdateringar blir det under dagen..

Titta vilka fiina blommor jag fick från Fredrik igår…underbara. 

1 comment on “Påbörjat lite pyssel…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29