Jag och Fredrik bestämde oss för att spöka för Felix och Cornelia ikväll…så snart ska vi ge oss iväg dit…dock gör vi tvärt om då vi har med oss godis istället för att ta godis…haha men så kan man göra med…så nu har jag fixat till håret och gjort det till en riktig ruffsig tuss med löshår spindeväv och spindlar…sen ska jag ha min mantel med spindelväv och en häxhatt kanske…får se om jag skippar den för håret blevgrymt äckligt…tänk tuggat tuggummi…

 

jag har fyllt ut håret med en tovad tuss av blondt löshår och sedan har jag bara nålat upp det och sprayatvitrått, sen har jag lagt i och fäst spindelväv och sedan slutligen placerat lite spindlar här och var…

Jag har pudrat mig vit i ansiktet och sen målat med svart ögonskugga och sen suddat ut linjerna så jag ser rynkig ut…blev faktiskt riktigt bra…

 

Ja sen drog jag på mig manteln och fotade en hel del…men så blev jag rädd för mig själv så nu försöker jag avdramatisera allt genom att skratta och le i spegeln hela tiden….ehum…undrar dock om barnen som är 3,5 och 6 blir lite väääl skrämda…ehum jaja det lär vi ju märka…MEN vi har ju godis med oss så det ka nog ordna sig…haha

Uppdaterar senare…

See YAaa

 

3 comments on “Nu är jag rädd för mig själv..har jag gått för långt då??”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29