jag bara måste berätta hur sjukt jag drömde natten till igår,

Jag och Fredrik var på något kalas hos någon han kände genom jobbet, vi satt vid ett långbord fullt av folk, sedan serverade dem kaffe, ingen av oss dricker kaffe, men vi tog det ändå eftersom vi inte ville vara besvärliga…så kom vi på den perfekta idén att ta grädde i så att det inte skulle smaka illa, och det var då vispad grädde…sägaer bara ett ord Iuuuuh, alltså vidigt…hade kaffesmak i munnen då jag vaknade…sedan bara flashade en ny dröm på..då var jag och handlade på KappAhl, men det vara bara en lååång disk och bakom såg det ut som skolans matsal från det att jag var kanske 8 år…betalade, vet ej vad jag köpte..men sen sa jag bara ”jag ställde min väska bakom kassan, kan jag få den för jag måste skynda till bussen” Men dem hittade inte väskan, först, men sedan så kom den till rätta..och gissa vad det var för väska!!!! En svart ryggsäck med neongröna sidor och detljer…det slutar inte där…för den var även prydd med spindelmannen!! AWSOME!!!! haha vart fick jag det ifrån??

Sen så gick jag mot bussen, det såg inte ut som det brukar, men jag kom för sent…träffade en kompis som sa att nästa buss inte kommer fören två på natten…men att jag kunde åka med henne hem…men tyvär fick jag inte plats för hennes mamma och andra kompis skulle med och det var en ´sådan där pickup med två riktiga säten och två pyttesäten…vet ni vad jag menar… Men jag bara det är lugnt jag kan vänta…fortsatte gå mot bussen då hör jag oljud..vändermig om och då kommer en stor hellikopter mot mig som flyger max 10 meter över marken och den har någon konstig betongdel hängandes under och sedan flyger den precis över mitt huvud…och brakar sönder ett helt hus……

Sen vaknade jag tack gode gud!! vem vet vad jag hade drömt efter denna hemska dröm….

Nattens dröm var lite mildare…jag och Fredrik åter igen, jobbade på samma fabrik…vet ej vad vi jobbade med men vi satt och fikade i alla fall…haha.. sen var det massa konstiga saker någon helt annan stans…typ världens coolaste skog…men mer kommer jag inte ihåg…var nog någon typ av fest eller spel…har ingen aning…haha…frågan jag ställer mig är…VAD HAR JAG I HUVUDET???

under denna dag ska jag försöka städa lite och sen gå långt med Rocky, sedan skajag gräva fram lite köttbullar och fylla Rockys boll med dem..så att han har nått att göra då han ska vara ensam i en halvtimma..

Jag ska till Lisa på kräftskiva, så det kanske blir några bilder från det i morgon…=) Sedan efter att vi ätit ska vi ta det lugnt och dricka lite vin och INGEN Mintuu….sen ska vi till bryggeriet och lyssna på Väs..ett band som sjunger lite mindre smickrande låtar om ”kända” profiler här i´Tidaholm…det enda jag kan säga är att jag är glad och lättad över att jag inte är någon känd profil!!! haha

Men glöm inte tävla om presenten och ha en trevlig Lördag…kanske ses ute vad vet jag…

see ya..

1 comment on “En hel dag utan pyssel…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29