Hej bloggen,

Förut så hämtade jag ut ett paket från Panduro, har varit nyfiken hela dagen på hur stämplarna skulle se ut som jag beställde i början av veckan, eller det är klart jag visste hur de såg ut, men det är alltid roligare att se dem i verkligheten, eller hur!?

Hamnade bakom en person då jag skulle hämta mitt paket som inte vill förstå det som kassörskan sa till honom, han bara Nej, nee, NEJ…osv…men lilla vänn förstå att du inte kan få allt här i världen!! Sen var det min tur och då flöt det på så bra så, jag var n exemplarisk kund med påskriven avi-lapp och lade fram min ID handling, på mindre än en minut hade jag fått mitt paket!! NiiiCe

Sen då vi kom hem såg vi precis Hemglassbilen svänga in på vårt område Oh My God….Im so lucky lucky började spelas i huvudet då jag klev ur bilen och började Gå / Gå lite snabbare än vanligt mot den blåa bilen full av glass som bara väntade på att följa med mig hem…köpte en påse blandade glassar som sig bör till oss båda och en lite lyxigare glass med pekan nöt till mig…eh just det jag började mitt nya liv i måndags, ehum och igår…äh…jag börjar på måndag igen…eller kanske då glassarna är slut…det blir bättre…haha

Nog om mitt glassbegär, och till stämplarna;

 Mina nya vinterbarn stämplar, visst är dem alldeles underbart söta…speciellt den som har ramlat med skidorna…och den lilla med lyktan…

 

Mitt fina vinterbrev, clearstamps är för övrigt riktigt bra, de behöver inte monteras och eftersom dem är genomskinliga så ser man ju vart på pappret dem hamnar…kanonfina är dem…gissa om mina julkort kommer bli vackra i år!!!

Seda behövde jag ju även lite nya brads i julfärger, men även till barnkort..

Längst upp till vänster; runda brads i dova bruna färger

Nedan till vänster; runda brads i juliga färger

Längst upp till höger; Runda brads i form av skruvar

Längst ned till höger; Hjärtformade brads i rött och rosa

Och så till sist beställde jag tre papper också och så här ser dem ut;

Det första är ett brunrutigt ark med lite julkänsla, mitten pappret är en klassiker, ser ut som ett gammalt brev och det sista är ett frostigt juligt ark…

Vad tycker ni om mina inköp?

Till och med Fredrik tyckte dem var fina…coolt!

Avslutar med en bild på vår lata vovve

Visst är han det fiiinaste ni har sett!!!

1 comment on “Leverans från Panduro”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29