Nu har ni fått se hallen och köket, och nu har vi kommit fram till badrummet..

Jag tycker att badrummet ska vara en lugn och avslappnande plats där man kan sjunka ned i ett varmt bad och bara slapna av och hämta energi. Och jag tycker att jag har lyckats skapa det i vårt badrum..vad tycker ni?

Badrummet fastnade jag direkt för, det är helkaklat och väldigt fint i ordning, med badkar…Kaklet går i vitt och med en svart bård på mitten, fick reda på att bården tidigare var rosa..men att de som bodde här tidigare hade satt på en svart plastfilm en sådan där kakeldekor i svart, vilket gjorde hela badrummet mycket finare…Tack så mycket för det till er som bodde här tidigare!

Denna bild är tagen åt höger i badrummet, och just nu så är det olivgrönt tema, till jul blir det röda handdukar och ljushållare. alla handdukar kommer från jysk, alla speglar och pallen m.m kommer från IKEA.

 

Taget in åt vänster, spegeln är ett skåp med 4 olika utrymmen..bakom varje spegel döljer sig förvaring…jag fick de två största skåpen och Fredrik de lite mindre…kanonbra badrumsskåp. Jag fastnade för det direkt det var visserligen dyrt, men helt klart värt det!

 

Ett återommande tema genom hela lägenheten är att jag ofta har tända ljus, och ofta en svag doft i varje rum. I badrummet är det doften Hinoki Steam, det doftar rent och fräscht och ljuset kommer från Partylite.

Ja det finns inte så mycket att visa från badrummet…det är ju nämligen inte så stort, men på något vis är det mitt absoluta favoritrum inredningsmässigt sett.

Ja vad tycker ni om lägenheten hittils? Jag tycker att vi har lyckats riktigt bra med den för vi trivs och det är huvudsaken tycker jag. Det är trots allt vår första gemensamma lägenhet, ja vår första lägenhet över huvud taget…

Nu kommer det dröja lite innan vardagsrummet och sovrummet kommer upp för jag ska försöka göra kort att lägga upp istället i och med att detta trots allt heter kortmakeri.se haha

Men i slutet av denna veckan kommer nog även vardagsrummet upp.

Uppdaterar snart igen…

 

 

 

1 comment on “Tema; Badrum..”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29