I går lovade jag än en gång att jag skulle lägga upp bilder på köket…så blev till synes inte fallet då jag fastnade i soffan och tittade på Scrubs…det var nämligen Scrubsmaraton hela kvällen…och någon gång under detta maraton somnar jag…vaknade sedan av att MTV var på och tittar rakt in i ansiktet på sångare/skrikaren i Prodigy….Aaaaah! livrädd! ingen vacker syn…så jag stängde fort av teven och gick och la mig…somnade fasten Fredrik spelade dator i samma rum…måste varit helt utslagen!!

Nog om allt detta…där är anledningen till att jag inte kunde lägga upp köket igår…Men nu kommer det istället…

Tema; Kök

Denna bild är tagen utifrån hallen…vi har ett ganska så litet kök så det är ett litet bord vi får plats med, men ett bord har vi i alla fall…ett tidningsställ med alla plaza interiör och allt om mat tidningar…bakom de övre skåpen skymtas även en tavellist med egobilder på mig och Fredrik.

 

Japp här ser ni den andra delen av köket, som sagt det är inte så stort.. Anledningen till att vi har rött i köket är att då vi var här och tittade på lägenheten så hade dem andra också rött, men då vi sedan började flytta in alla våra röda saker insåg vi att den föregående färgen var lite mer orange…så det blev att måla om det också…signalröd tror jag denna färg heter…vi ville ha en kall röd och ingen vinröd eller mörkröd..och signalröd blev det…köksluckorna är en klar favorit…ekerö/3skikts ek, och det passade verkligen i vårt röda kök..Golvet var det jag fastnade för i lägenheten också, det var nytt golv i kök, vardagsrum och sovrum…underbart…i köket var det lite ljusare och det är verkligen jätte fint!

Jag fick en schablon över, och den hamnade på kylskåpet, men skulle vilja ha en svart istället…ja egentligen skulle jag viljat ha rostfri kyl och frys med lite lyxiga tillbehör så som ismaskin m.m Men det är inte så stor idé att slänga ut så mycket pengar på en lägenhet här i Tidaholm där lägenheterna är otroligt billiga..

 

Rockys hörna till synes…detta blev från början Rockys matplats, och det har det varit nu i ett och ett halvt år.. Som jag berättade innan så hade vi ingen fläkt då vi flyttade in men vi installerade en ganska så snart efter att jag hade stekt pannkakor..ehum det tog lång tid innan vi kunde se klart igen och det luktade pannkakor en hel vecka haha..knivhållaren på väggen och klockan och krokarna kommer från ikea, sen är en del från hem och hobby m.m.

 

Diskbänken är ju inte så roligt att titta på, men till vänster ser ni min kära våg…passar perfekt i köket eftersom de är röd…japp sen är det en massa prylar på diskbänken så som en orange söt tvålpump, handske för att skrubba färskpotatis, diskborste och en diskmedelspump…en juicepress och en sodastream…Det som stör mig är att skärbrädorna ser ut att vara sneda…me det är fasen vattenpassat!! En skärbräda till oss och en då syskonbarnen kommer på besök..

 

Jag var bara tvungen att visa vår voododocka!! Det är en hållare för tandpetare, men den har fått en egen plats med ljusen på köksbordet för jag tycker den är så störtskön..

 

Jag är pedantisk då det gäller vissa saker…kryddskåpet är ett sådant ställe…allt ska stå i ordning..kokböckerna, salterna och kryddorna!! Men som sagt då  behöver man heller inte få panik då man lagar mat för att man inte hittar något…

 

Japp då har ni äntligen fått se Vårt kök..vad tycks?

 

Fler uppdateringar kommer under dagen..

4 comments on “Tema; Kök…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29