Gick upp tidigt i morse trodde jag, men klockan var visst halv 8, duscha fixa och dona sen åkte jag till jobbet….på bussen lyssnade jag på min nya musik på iPoden….riktigt skönt med nyare musik än den jag hade innan som varit med ett tag…

Hade fullt upp hela dagen idag….och det känns ändå helt kaos i butiken…inte i hela butiken bara där jag haft ansvaret!! Jag funderade alvarligt på att dela mig i 3 delar…det hade behövts faktiskt…men det är å andra sidan väldigt roligt att känna att man gör saker hela tiden in i sista sekund liksom…

Jag bjöd på Jordgubbar på jobbet, fjäskar lite liksom…hoppas bara det fungerar haha..Är egentligen helt slut, men nu ska vi fram och köpa nötter och hyra film…ska bli roligt att se på film på den nya teven….hoppas nu bara att det blir mycket bättre bild..annars blir jag besviken!! Sen efter det ska jag färga håret för just nu är det någon orangeaktig färg, och jag tycker oranget (hur skriver man (orancht)..) hår är jätte fint men på ena sidan är det min naturliga hårfärg som kommer fram och en är väldigt blond nu mer och då ser det ut som att jag har en flintis…och det får baske mig räcka med min virvel i bakhuvudet!! Så nu ska jag färga det ikväll om jag då ej somnar i soffan…lägger upp en bild på det om det blir bra…blir det grönt kommer det ingen bild!!

Här är jag nu (min bättre sida);

Ja ja jag ser helt manisk ut, men vad gör man inte liksom??

Lovade ju även igår att jag idag skulle lägga upp bild på mina inköp, och här kommer dem

  

Ja skorna var superbilliga!! sjalarna var billiga dem också, den rosa är med guldtådar och sen en helt vanlig brunmönstrad, alltid bra att ha vet ni=)

Nej nu ska vi åka fram till stan och hyra film och köpa nötter….bland annat haha=) det är ju helg juh!!

Uppdatering kommer ikväll, då får ni även förhoppningsvis se min nya hårgärg som ska bli mandel/karamellbrun…jag är skeptisk!! men jag ger färgen en chans!!

See Ya

 

 

 

1 comment on “Sol regn jordgubbar och massa mer…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29