Har nu insett att det här med bloggandet är lite beroendeframkallande faktiskt, ganska lustigt tycker jag, med tanke på att denna blogg handlar om kortmakeri, och massa vardagsfakta, men det är faktistk ganska skönt att skriva av sig ibland…även fast jag inte riktigt har koll på vem som läser den haha

Idag vaknade jag 7 men låg kvar och läste i sängen och sedan blev jag sådär underbart dåsig och somnade om med boken tryckt mot huvudet…fint märke då jag vaknade kan jag säga!!! Men hur skönt det än är att somna om, så är det tyvär lögn i he**v*e att vara pigg när man sedan vaknar…jag kände mig som en klubbad säl med nageltrång när jag äntligen kom ur sängen vid halv 10 tiden….och jag var ingen vacker syn kan jag säga…ett märke i form av ett bokhörn på kinden, och håret ja vad ska man säga…ännu en dålig hårdag!!

Sedan då jag hade gjort mig hyffsat iordning gick jag och lämnade Monstret alias Rocky på Lidéns, han vägrar nämligen att vara hemma…har ni hört Pluto på Julafton??? Det är bara barnmat i jämförelse med hur Rocky låter nämligen….så för att inte riskera vräkning och ett nervvrak till hund får han spendera en liten del av dagen hos hans farmor och farfar…

Men även fast det inte är långt till Lidéns så var jag svettig som jag vet inte vad då jag kom fram…varför?? jo för att Rocky måste dra och slita till varenda lite grön jäkla lyktstolpe…för att kissa!!! Och det är många lyktstolpar på vägen nämligen!!!

Sen hann jag se min lillebrors balvagn, det är nämligen tradition att niorna dekorerar balvagnar och kör runt i, och de klär ut sig och spelar musik…och röjjer! Sen står det alltid några hjärndöda som inte tänker längre än näsan  räcker, och kastar ägg och vattenballonger…jaja det är väll så det ska vara antar jag…

Sen åkte jag bussen till jobbet, köpte ett par skor som var ett riktigt fynd tycker jag de har kostat 179 men var nu nedsänkta till 49,50 perfekt=) och två sjalar…jag är besatt av sjalar faktiskt…(bilder på inköpen kommer i morgon)

På jobbet var det fullt upp hela tiden…jag är kass på att hänga upp nya varor, har ingen aning om hur de ska hänga…stackars Rebecka som får springa till mig hela tiden med hjälp=) tack gumman!!

På fikarasten vräkte jag i mig en bit kladdkaka och ungefär sammtidigt som sockret rusade upp i huvudet kom jag på att det är KIG möte ikväll…hur ska jag hinna allt? göra studentkort, se Alexander då han går in på balen, och dessutom KIG möte…ansåg att Alexander var viktigast så jag kom precis i tid till Tidaholms hotell för att se en otroligt stilig lillebror, aldrig sett honom så fin förut;) Sen åkte vi hem och jag försökte göra lite studentkort…det blev 3 studentkort i alla fall…som ska levereras i morgon bitti…

men så här blev korten

 

 

  

Jaja de får duga…blev inte jätte nöjd, men jag har svårt att göra kort när jag vet att jag måste, dessutom tycker jag det är tråkigt att göra kort som ser likadana ut….så de blir aldrig exakt lika faktiskt…lite roligt det där…

Hm en sak till vill jag berätta, jag fick en liten leverans från eleven, inte så värst chokerande eftersom jag beställt från dem haha…men den innehöll min favorithudlotion, med doften pink cotton candy, man luktar som en muffins hela tiden och vem älskar inte muffins?? I och för sig ska man lukta sockervadd, men va fasen muffins är inte helt fel heller haha…

Ser inte mycket ut för världen men låt inte skenet bedra…..

ojojoj…nu är klockan väldigt mycket…spöktimme och allt juh..så nu måste jag borsta tänderna, tvätta och smörja in mig (jag är hudlotion missbrukare!!) Sen ska jag smyga in i sovrummet och hoppa upp i sängen så inte monstren under den kan dra tag i mina fötter…japp där fick ni veta vad som rör sig i mitt huvud…oj har jag några hemligheter kvar tro??

 

Ses i morgon då ska jag färga håret eftersom jag inte hann det igår…eller idag…stress!!

Men i morgon ska jag ta hand om mig själv på kvällen genom att färga håret, bada och bara ha det härligt!!

Som sagt ses i morgon..

kram och god natt

Logout….

2 comments on “Äntligen lite tid för bloggen…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29