Ja igår var jag och hämtade en väldigt efterlängtad leverans från Handstämplat, hm.. tror det är tredje gången på kanske 3 månader jag beställer därifrån. Men det är bara för att det alltid är lika spännande att öppna paketet och se vad hon nu har packat ned. Och jag har aldrig blivit besviken!! Och inte heller denna gång!

Jag beställde

Hemligt Stämplepaket 100kr, Hemligt Cardstock 100kr och Hemligt Dekorpaket 50kr dessutom är frakten så låg som bara 35kr, kan det bli bättre? Nej jag tror inte det!

  

Jag fick inte mindre än 11 stämplar, och eftersom jag hade efterfrågat Magnolia så fick jag en hel del från just Magnolia, flicka på häst, djävul, staket, svamp, 2 jordgubbar, dödskalle, pirat. Sen fick jag även från handstämplats egen kollektion 10 i top, du är, 100% ängel… Så jag är mer än nöjd med det stämpelpaketet.

Sedan fick jag tipset av min systeryster att deras hemliga dekorpaket var väldigt roligt också, så jag beställde även ett sådant, jag fick massa olika brads/klämnitar, blad och blommor, knappar och stjärnor, jätte roliga saker var det.

Cardstockpaketet var fyllt av 30 papper i massa olika härliga färger, starka färger, dova färger och pasteller ja you name it!

!!!!TÄVLING!!!!

Eftersom jag fick inte mindre än två fina stämplar som jag reda har tänkte jagatt istället för att skicka tillbaka dem, så kan jag ju lika gärna lotta ut dem här på bloggen, om intresset finns.

För att delta i tävlingen ska du skriva en kommentar varför just du ska vinna, och vilken stämpel du skulle vilja vinna av dessa två (se nedan). Du kan även mejla mig på angelica@kortmakeri.se

Tävlingen kommer att pågå f.o.m idag (4 juni) t.o.m nästa onsdag (11 juni) Det vinnande bidraget kommer att visas här på bloggen Torsdag den 12 Juni, missa inte det!! Och man får tävla hur många gånger som helst, skriv bara kommentar eller ett mejl.

Dessa två kan du ha chansen att vinna;

!!!!TÄVLING!!!!

 

6 comments on “Leverans och Tävling”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29