Ja jag kan ju börja med att berätta vad det var för ett hemligt möte med en hemlig vän som  jag hade igår, jag var nämligen hos Lisa, och gjorde ett grattiskort till Maria eftersom hon fyllde 24 igår(ålderdomshemmet nästa…) Men eftersom jag vet att Maria är här inne ganska så ofta så kunde jag ju inte lägga upp bilder och info hur kortet blev igår…så här kommer det lite bilder

    

Ja här gömmer sig lisa bakom alla papper, det var väldigt svårt att bestämma färg på kortet, men vi valde till slut en dov lila färg, och prydde det med grått mönstrat papper och utklippta fjärilar, den sista bilden visar hur det blev när det var klart, men det ser väldigt rosa ut tycker jag, och det var det inte!

 

Idag har jag, Fredrik och Rocky spenderat några lata och underbara timmar i Baskarp, vi passar på att njut så mycket som möjligt av värmen denna vecka eftersom detta är den enda lediga vecka vi har på hela sommaren, och eftersom det har varit så otroligt fint väder så passar det ju alldeles perfekt att ha semester denna vecka! Det var inte mycket folk på stranden vilket passade mig alldeles perfekt eftersom jag inte direkt jublar vid tanken av att visa mig i bikini…jag badade massor idag eftersom vattnet var så pass behagligt och inte alls som igår…och sen efter att ha tömt ut ca 1kg sand ur min bikini for vi hem.

Här kommer i alla fall lite bilder från vår sköna dag vi havet…hmp…sjön…

   

Ja som ni ser så var det ganska folktomt, men helt underbart, Rocky trivdes och mådde hur gott som helst, dock käkade han upp en halv tall och några vasstrån, det sistnämnda märkte vi att han hade ätit förut, hm eftersom han…ja han gjorde nummer 2, och det såg konstigt ut! Ja bilden på mig är ju inte den bästa, men det bjuder jag på…hm…har en känsla av att jag varenda gång jag ser den bilden kommer få lite ångest…men så är det ju nästan alltid…

Sen då vi kom hem hoppade jag snabbt in i duschen och sedan smörjade jag in mig med ett tjockt lager aftersun, här ska f**n inte fjällas en enda flaga!! Jag ska bli brun i år!! Jag gjorde mig redo för ännu ett KIG möte, och här följer lite bilder på kvällens klädsel och lite pysselbilder, ett kort lyckades jag göra i alla fall!!

   

Jag tyckte väldigt mycket om den puderrosa klänningen i gammal stil som kompå posten idag, så den fick det bli och sedan ett par svarta leggings och ett par bruna skinnskor, sedan slängde jag på mig en sjal också, men det är ej med på bilden, ni kan vara väldigt lugna detta kommer inte att bli en vana, då jag fullkomligt hatar att stå framför kameran. Kortet jag knåpade ihop blev faktiskt riktigt bra, jag använde en av de nya stämplarna som jag fick på posten idag (mer om leveransen kommer i morgon) sen har jag ju helt snöat in på det här med fjärilar, så lite fjärilar närmare bestämt 3 stycken fick plats och sedan till slut bestämde jag mig för att det skulle bli ett TACK kort. Jag blev ganska nöjd, men tycker att kortet blev konstigt.. Vad tycker ni.

 

Ja missa inte morgondagen, då kommer jag dels lägga upp allt jag beställde från handstämplat, och eftersom jag fick inte mindre än två stämplar som jag redan har så kommer jag om intresse visas att lotta ut dem till en lycklig vinnare eller två…men mer om det i morgon. Glöm inte att kika in då!

Nu är det dags att läsa och sova, men först så kommer här resten av veckans planer;

Onsdag; tvätta, blogga om tävlingen, ta med Felix till Baskarp, göra kort

Torsdag; Blogga, sola, systemet, ev grilla på kvällen, packa

Fredag; Ta med Fredrik och Rocky och ta tåget till Göteborg, Fira Staffan hm och Nationaldagen med Paintball, dricka och äta gott.

Lördag; Jobba, Pyssla

Söndag; Detta är Rockys dag, för tidigare var hundkursen på söndagar, men nu får vi hitta på något annat med Rocky istället.

Ja god natt och som sagt missa inte tävlingen i morgon!!

Kramar Angelica

 

1 comment on “Leverans, KIG träff och massa bad!”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29