Äntligen är kökssoffan på plats i vårt kök, dock endast provisoriskt då vi ju troligtvis ska flytta till huset under nästa år. Men åh vad jag tycker om den. Jag minns den så tydligt från när jag och Fredrik satt där när vi skulle äta kvällsmacka. Det var för snart 18 år sedan. Och soffan är minst lika fin nu.

I går hjälpte vi min Systeryster med kommande flytt och då vi ändå skulle ha storebilen så passade vi även på att leverera en bänk och även hämta upp just kökssoffan från Svägis. Smart va?!

Igår kom vi hem på tok för sent så soffan fick bli kvar i bilen. Men idag städade jag och flyttade om så att den skulle få plats. I love it!

Den är sådär perfekt sliten och vacker. En möbel som liksom andas historia. Vilket jag ju är en sucker for! Köket känns redan mycket mysigare och bordet blev till och med mindre fult (Fredriks ord det där om bordet, och jag håller med faktiskt)

Vi älskar soffan!

Och jag lovat att ALDRIG någonsin måla om den! Den är ju perfekt precis som den är.

//Angelica

1 comment on “Kökssoffa”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29