Idag slog vi till på stort…ja efter att ha letat…övervägt…funderat och tänkt såklart. 

Jag packade in barnen i bilen och åkte fram till Elon här i Tidaholm och fick kanonbra hjälp!! Så otroligt trevlig och hjälpsam personal, det gillar vi skarpt. 

Så Nästa vecka kommer en leverans med helt nya vitvaror till både köket och tvättstugan  hem till oss. Är ni galna kanske ni tänker, svaret är kanske ja men samtidigt nej. 

De vitvaror vi har är förbrukade…minst sagt. 

Diskmaskinen är utsliten och dem där förbannade hjulen åker av hela tiden…bestickkorgen ställde Fredrik lite smidigt på en platta så den smälte för något år sen. Och det gör att den inte är särskilt användarvänlig. Den diskmaskinen hade ganska många år på nacken redan när vi flyttade in. 

Spisen köpte vi begagnad för drygt 2-3 år sedan, och i helgen som var så fick jag ugnshandtaget i handen..man tackar. 

Kylen&frysen är nog det som är mest ok faktiskt men då vi även köpte dem begagnade för några år sedan kände vi att det var lika bra att byta ut dem nu när vi ändå byter allt annat. Det är bara en tidsfråga innan dem också skulle haverera. 

Så kommer vi till tvättstugan. Tvättmaskinen pajade för några år sedan men den fixade vi genom att ta bort en spärr…så den har funkat, men…då och då passar den på att öppna luckan helt vid fel tillfälle såsom vid centrifugering och så vidare. Till följd av detta har det varit på väg att bli vattenskada ett par gånger. 

Torktumlaren sjunger då även den på sista värsen. Ibland vill den inte snurra runt osv. 

Så vi har som ni märker skjutit fram detta köp en aningens för länge. Men som sagt idag äntligen tog vi tag i det och jag fick experthjälp med att välja ut helt nya vitvaror till vårt hem. Jag längtar otroligt mycket till nästa vecka när dem skall levereras och installeras. Det kommer vara ett halleluljamoment minst sagt. 

Vi har börjat tänka steget längre och känner att vi måste kosta på denna pärla till lägenhet en aning innan en eventuell försäljning. Om några år är det dags att lämna över denna underbara lägenhet i någon annans händer när vi rör oss mot vårt drömhus. 

Alltså många tycker nog att vitvaror är otroligt tråkigt att lägga pengar på, det gör vi också. MEN visst är det fantastiskt med känslan av nytt och fräscht. Detta kommer bli så otroligt bra. 

Återkommer med bild och info när allt är installerat och klart. 

–Angelica–

1 comment on “Lite nytt…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29