Bloggen har inte blivit prioriterad på ett litet tag, men fr.o.m. Nästa vecka blir det ändring på det hade jag tänkt. Jag känner att jag är mer pysselsugen än tidigare och kanske kan jag då lägga upp lite bilder på kommande pyssel här med. Det är ju i grund och botten en pysselblogg som liksom mer och mer blivit en familje/mammablogg. Inget fel med det heller för Visso. Men lite pyssel får jag börja bjuda på tycker jag.

Tidigare ikväll eller ganska nyss så drog jag med min mamma till Evelina och så fick vi finfin färg. Mammas första gång! Och min femte. Misstänker att jag blir supernöjd även denna gång. Ska bli så skönt att slippa smink nu i ytterligare en vecka. 

  
 

En före bild..lite blek och grisrosa i vanlig ordning.

  
Tadaa kladdig och go, men imorgon kommer det se fantastiskt ut igen..kanske ska sultanen mig på att sälja Solkrämer då! Nästa spraytan tänker jag fixa i sommar innan cypernresan, fånigt kan tyckas men vad tusan, det är ju GULDvärd att komma till ett paradis och redan se strålande ut. För så värst mycket solande kommer det nog inte bli för vår del. Men jag längtar halvt ihjäl mig till resan!! 

Imorgon jobbar jag veckans sista dag och sedan går jag på långhelg vilket ju är hur gött som helst.

Ha en fin kväll. 

Kram Angelica 

1 comment on “Tomt på inlägg”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29