Vart ska jag börja!?!?
Den 19/8 gick jag den sk Riskettan utbildningen.
3/9 hade jag min absolut första körlektion med körskolan.

Nu idag, totalt 10lektioner senare, en halkkörning, ett godkänt teoriprov och inte att förglömma en godkänd uppkörning senare så har jag mitt körkort!! Känslan är obeskrivlig kan jag meddela! Ca 15000 har det kostat pengamässigt, en hel del pusslande med barnvakt och jobbtider, många pluggtimmar och många körtimmar. Men det är sååååå värt det!! Överlycklig är jag!! Och faktiskt väldigt stolt över mig själv.

Min uppskrivning som var i Fredags hade jag pluggat som fan till, ja faktiskt och gjorde alla faser säkert 100gånger totalt. Den fick jag godkänt på, inte alla rätt, men godkänt är godkänt och jag är så glad för det. 59/65 fick jag och godkänt ligger vid 52 rätt.

Och så slutligen min uppkörning. 10.45 var det dags. En liten, lugn och beskedlig herre hade jag. Han gav mig olika resmål och slutdestinationer. Jag fick vända och parkera, köra landsväg och stadskörning och cirkulationer. Dessutom var jag en queen på högerregeln & övergångsställen. Så när han (kommer ej ihåg namnet) sa ”Ja då kan du köra mot  utgångsläget ’Förarprovet’..” Då tänkte jag bara, oj vad fort tiden gått..och kände att det gått riktigt bra. Körde lugnt och beskedligt til utgångsläget och fick till en klockren parkering. När bilen var avstängd frågade han med neutral röst ”Ja hur tyckte du att detta gick då?”
Varpå jag svarade att jag faktiskt kände mig väldigt nöjd med min prestation!
Då räcker han fram sin hand ”Det tyckte jag med! Grattis till Körkortet Angelica!”
Då fick jag tårar i ögonen kan jag säga. Underbar känsla. När jag kom in i väntsalen där Fredrik vänta höll jag på att börja gråta igen, men visade tummen upp;)

Så i eftermiddag hämtade jag Siri på dagis och åkte ut till mamma å pappa med en smörgåstårta.

image

Jajemen, nu kunde smörgåstårtan sitta på första parkett, Fredrik lämnadr jag av på Lidéns;)

Alltså jag är så Lycklig!!!!

3 comments on “Hurra för mig!!”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29