Eller inte just nu, men vi får ju faktiskt räkna med att vi bor i Sverige och där hör lite regn till Sommaren helt enkelt.
Är ute efter en regnkappa till Siri, men det är inte så lätt att hitta. Hon har nämligen 2 par regnbyxor(svarta Lundmyr och röda PoP, båda har jag fyndat på tradera) och sedan ett helt regnställ(marinblått som kommer från Cubus) så klarar sig gör hon men regnstället hänger för det mesta på dagis så en regnkappa skulle funka kanon att ha hemma. Hittade lite fina set på lekmer.se tidigare idag.

image

Är allt lite svag för marinblått och rött. Men är lite mindre svag för mönster på något vis, men det finns undantag.

image

Visst är stövlarna från Reima(de på nedre raden) helt fantastiskt fina! Tyvärr finns dem bara från strl 24(eller 26) så dem får vänta några år. De på övre raden kommer från Didrikson och Hatley. Alla finns på lekmer. Där hittade jag även ett par lägre stövlar och detta mönster är undantaget. Jag älskar det!

image

Bilden är inte den bästa, men visst är dem söta! Dessa kommer från Celavi. (Jag såg även de gula du pratade om Camilla, jättefina!!)

Jag är även ute efter en regnkappa till mig själv så vet ni någonstans det finns fina så hojta mer än gärna till!

–Angelica–

1 comment on “Regnet öser ner..”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29