Ja tidigare idag beställde jag hem skor till hela familjen. Förhoppningsvis blir dem bra…annars är det ju smidigt att lämna tillbaka dem direkt i butiken. Jag beställde från putfeetfirst Där kan man beställa från bland annat Skopunkten & Din Sko, lämpligt nog är det just dessa två butiker vi brukar köpa skor i. Vi är inte så värst kräsna faktiskt, huvudsaken att det är sköna skor som känns bra.

Till Siri blev det hela 3 par(+ett par vi köpt sedan tidigare som vi väntar hem). Så nu har hon så att hon klarar sig i vår & Sommar.

image

Skorna från H&M är likadana som hon hade förra året och dem var hur bra som helst. Likaså är sneakersen längst upp till vänster en favorit i repris. Skillnaden är färgen, förra året var det rosa/röda som skar  sig med hela Siris gaderob så i år fick det bli lite tråkigare(?) Neutrala svart/vit/grå. Gummistövlar fick det bli ett par billiga svarta så länge..vi letar efter gula eller rosa..men har inte hittat precis dem vi vill ha så det fick bli de här så länge, hon har även fodrade tretorn som funkar ett tag till. Och så var det då Kavatskorna(som ju är nästan lika dana som H&M skorna, ett par till fint och ett par till dagis/slit&släng tänkte vi så då gör det inget om dem är lika;)..) kunde inte motstå dem och priset var ju fantastiskt bra! Siris första Kavat!

Det blev även skor till Mor & Far i hushållet…

image

Ja tänka sig Angelica ska (eventuellt!) gå runt i ett par rosa skor med blommor på..vi får se hur jag känner när dem kommer hem..Siri kommer skratta! Ett par bruna kängor kan man alltid ha användning för och de passar på jobbet med likaså de svarta skorna högst upp till höger. Egentligen ville jag ha dem i vitt..men då de var slutsålda så fick det bli raka motsatsen och ärligt talat är jag inte jättebra på att hålla vita skor vita särskilt länge. Fredrik fick två par skor..basik och förhoppningsvis bekväma att jobba i.

Nu har vi köpt skor för all framtid känner jag…eller i allafall så vi klarar oss i vår;) ska kolla igenom förrådet med, men jag köpte endast gympaskor förra året så jag har inte många andra på lager och Fredrik brukar ha en tendens att totalpajja sina skor efter några månader så han har nog inte många heller..(ja som ni förstår försöker jag rättfärdiga mina inköp av x antal par skor….och till mitt försvar så var detta ett mycket väl planerat inköp!)

Haha ja nu är det bara att vänta..gött att klicka hem och betala direkt med kortet för då känns det ju nästan gratis när paketet kommer..jag avskyr fakturaköp..fast jag inser ju att summan är densamma! Men jaja så tänker jag;)

1 comment on “Nattbloggar om skoinköp..”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29