…och fick magsjuka jag med. Vi mådde allihopa förvånansvärt bra igår. Och trodde därför att jag klarat mig från att bli sjuk…tji fick jag…så vid 3 tiden inatt började det. Toaletten med en hink..lovely! Har idag tom. Ont i pannan efter att mer än en gång somnat på hink-kanten. Hela natten var ett maraton fram och tillbaka till toaletten. Och morgonen likaså. Men nu är jag mest bara matt. Inte så konstigt då jag är helt tom i magen och kroppen. För några timmar sedan fick jag behålla två munnar vatten och sedan lyxade jag till det med en piggelin. Och vet ni, den smakade ljuvligt, kallt och gott. Fick även behålla den så tror det värsta är över nu. Så i morgon är jag nog på benen igen. Fredrik var borta hos sina föräldrar förut så dem fick träffa Siri och byta julklappar. Och ta lite kort. Mer än så vågade vi inte chansa så vi inte smittar ned alla. Så nu har vi haft lite paketöppning i sängen och nu är Fredrik Siri & Rocky på nerevåningen och leker med allt duplo Siri fått. Foton kommer någon annan dag.

Det är så jobbigy när Siri vill krypa intill och pussas men jag får säga nej för att inte utmana ödet att hon blir sjuk igen. Hon blir besviken syns. Men har nu kommit på att slängpussar går bra. Och när jag sägar ”Älskar dig Siri” svarar hon ” älschkar dej” sötfia.. Go jol säger hon flitigt  med sen igår. Hur sjuk man än känner sig så lyckas min familj alltid locka fram ett leénde hos mig, utan större ansträngningar. Dem är bäst och Vi är bäst tillsammans!

God Jul önskar jag er alla från sjuksängen. Kram
image

Foto från igår, nu har hon fått ännumer roligt duplo att leka med. Hon älskar det!

1 comment on “Jag drog nitlotten..”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29