Blir forfarande helt pirrig i magen när jag tänker tillbaka på den 2 December 2000. Vi hade haft premiär av 9:ornas Cabaré och efteråt skulle vi ha en liten fest i Elinors systers lägenhet. Minns att jag glömde min sminkväska kvar i skolan och fick låna av en kompis när vi kom till festen. På festen var såklart det gamla vanliga gänget. Men så var han där! Han som jag spanat på och fått känslor för. Han och hans killgäng. För att göra en lång historia kort så blev det en kväll med prat,promenad, granklättring, efterfest och till slut massa kyssar och mysigast av allt hålla handen. Vi var ihop, var så lycklig att mamma inte ens kunde bli sur över att jag kommit hem(till min syster där jag ofta sov på helgerna) vid 2(eller var det 3?) tiden. Mitt leende var på tok för stort för att hon skulle bli sur. Det var även på tok för smittsamt. Ren lycka är smittsamt.
☆☆☆
Söndagen, dagen efter…då var jag så nervös. Tänk om han inte var seriös, panik. Och i denna paniken skickar jag då iväg ett sms för att få lite svar. ”Hej, menade du allt du sa och gjorde igår?kram Angelica” På ett ungefär var det skrivet så. När jag tryckt på send blev jag helt kallsvettig. Och han dröjde med svaret i några minuter. Minuter som kändes som flera timmar. Minns det så väl, den där väntan och paniken när jag satt där i mitt rum. Och så plingade det till i mobilen. ”Hej, såklart att jag menade allt. Gjorde du? Saknar dig. Vi ses i skolan. Puss Fredrik” jag andades ut, och var alldeles pirrig och längtade till skolan med skräckblandad förtjusning. Sov nog inte mycket den natten.
☆☆☆
Måndag, väl i skolan så var jag så fruktansvärt nervös. Alla mina vänner visste ju och påpekade att han satt i uppehållsrummet. Jag vågade knappt gå dit. Men såfort han fick syn på mig så släppte nervositeten. För han log det bredaste leendet och kom fram till mig och tog min hand. Sen gick vi lite i korridorerna och han följde mig till skåpet och när det ringde in så fick jag en kyss. Åååh vad kär jag var då! Och åååh vad kär jag ÄR nu i denna underbara människa.
☆☆☆
Detta var för 13 år sedan och än idag kommer jag på mig själv med att vara nykär, att bli sådär galet förälskad och att känna ett sådant lugn. Det är underbart att hitta den rätte när man är så ung, 15 år. Vi känner varandra så väl men vi har inte tråkigt för det. Fredrik är lycka för mig. Vi är BÄST tillsammans. Tanken på att få bli gamla ihop är härlig. Tänk nu har vi Siri och vad som händer i framtiden har vi ingen aning om, men att vi kommer spendera den ihop..Det Vet vi:)

Fredrik är ingen flitig läsare av bloggen..det kan bero på att allt jag skriver om har jag säkert redan sagt/pratat om med honom. Hur som helst är jag lycklig för att få spendera hela livet med min bästa vän! Älskar dig♥
image

2 comments on “Till Mannen i Mitt Liv”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29