På lördag följer mamma&pappa med mig&Siri till Julias fotostudio i Skövde. Fredrik jobbar, men som tur var hade jag två fina föräldrar som mer än gärna följde med istället. Det är nämligen dags att göra en julig fotografering. Kommer bli så fint. Siri hade en klänning som vi tänkte att hon skull fotas i, en dimmgrön historia från pomp delux. Men nu råkar det ju vara så att jag jobbar på Cubus och att vi nyss har fått in så underbara festklänningar på lilla tjejavdelningen. Så efter att ha rådfrågat Fredrik som inte heller kunde välja mella  dessa två så slog vi till och köpte båda. Man kan väll aldrig ha för många klänningar?!
image

Dessa två klänningar är alltså från Cubus och finns i strl 92-128. De kostar 199,- /klänning. Vilket dem verkligen är värda.

Siri har egentligen strl 86(80) men chansade på dessa som ju då är i 92. Var tvungen att testa den vita förut på en Siri som mer än gärna ville ha en vit prinsessklänning på sig. Hon speglade sig och dansade och var helt till sig. Sen när hon använde kjolsdelen som servett till munnen så fick hon snällt hoppa i sina vardagskläder igen.
image

Vi har inte testat den röda än men den kommer säkert passa den med. Nu ska jag bara tänka ut vad hon ska ha på sig mer. Man vill ju inte att det ska se för bart ut. Men det ordnar sig säkert. Längtar tills på Lördag♥

image

Titta vad fint det är i studion nu, spännande hur just Siris fotografering kommer att se ut. Glöm inte heller att följa Julia på Instagram.

Nej nu måste jag nog lägga över lillan i sin säng efter nattningen innan jag själv somnar…mysigt är det dock att ligga kvar här…

1 comment on “Inför fotografering”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29