Ni vet dem där underbara Maileg kaninerna som syns både här och där i inredningsrepotage och barnrum. Dem är ju helt underbara hur som helst. Jag har spånat lite och kikat runt på nätet men så värst billiga är dem då inte. En kanin som är  50cm hög kostar ungefär 379/400,- vilket är ganska hutlöst om ni frågar mig. Så idag åkte vi till Hem & Hobby där jag hittade helt perfekt tyg. Jag gick loss rejält bland tygerna kan jag lova och såvidare billigt kanske det inte blev, men för 500,- fick jag hur många meter som helst. Målet är att sy fler kaniner.

image

När vi kom hem så hamnade jag i soffan i några timmar eftersom Siri sov, men sen satte jag igång och skissade upp ett mönster på kaninen, klippte tyg och sedan satte jag igång. Lite pilligt var det och min kanin är långt ifrån perfekt.

image

Sedan mätte jag lite på måfå och ritade upp en klänning som jag trixade ihop också. Sedan broderade jag ögon, nos och mun. Resultatet blev faktiskt jättesött. Mycket bättre än vad jag hade väntat mig.

image

image

image

Vad tycker ni?

2 comments on “Tyginköp och kaninfeber”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29