Idag packade vi in oss i bilen och for till Mössebergs djurpark som ligger i Falköping. Det är en fantastiskt mysig djurpark med getter, hjortar, grisar, fåglar, hästar och lite andra djur. Dessutom finns det två lekparker och massa mysiga piknikställen. Fikat får man ta med sig själv. Det kostar verkligen ingenting att åka dit. Vi mötte upp Elinor&Olle, Josefine&Maja med.
Är så tacksam för dessa underbara vänner! Och barnen är så mysiga tillsammans.

image

image

Självklart passade jag på att buzza lite Nestlé min frukt till alla barnen med. Och det var en given hit verkligen!

Vi spenderade några timmar i parken med att titta på djuren, leka i lekparken och fika.

image

image

image

Åh vad vi gillar er♥ underbara barn!

När alla var belåtna styrde vi bilen mot Falköpings innerstad,  där vi besökte mitt gamla jobb Kappahl, åh vad jag gillade att jobba där. Så mysig personal♥ träffade goa Rebecca, Marie&Anita. Fina ni♥ sen spatserade vi in på Lindex där jag köpte en underbar klänning i randigt vilket nog var väldigt otippat av mig men jag testade den här hemma och den kommer bli en sommarfavorit. Sen blev det en top&tights till smulan. Vi gick en bra stund på stan sen besökte vi kyrkogården där älskade farmor&farfar är. Åh vad jag saknar min farmor. Det värker i hjärtat när jag tänker på att hon inte har fått träffa Siri eller fått uppleva så många av sina barnbarnsbarn. Hon var en fantastisk människa med så mycket godhet i sig att man mest ville krama henne hela tiden, dessutom gjorde hon väääärldens godaste köttbullar. Hon var allt man kan  önska att en farmor ska vara och mycket mer.

image

Sen vaknade Siri och då stannade vi till på McDonalds och gav henne en matburk och åt själva med. Hon fick sin första ballong, en given hit såklart. Hjälp vad hon grejade med denna ballong!

image

Igår ställde hon sig helt själv från golvet och gick iväg flera steg. Stora tjejen♥
Nu ligger hon bredvid mig i vår säng, hon sover för längesen och jag ska snart bära över henne till sitt rum, men finns det något mysigare än ett barn som andas så tungt och sover så djupt? Vill bara ha henne nära en liiiten stund till.

2 comments on “Utflykt till Mössebergs djurpark”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29