Det är egentligen helt galet, men tiden går så fort att man inte hänger med riktigt. I går var vi iväg på kalas. Majas 1 årskalas. Jag träffade Josefine(&Robban) via vår föräldrakurs, sen när våra små sötisar blivit lite äldre så började vi ses på sångstunden. Så roligt att träffa någon från just familjegruppen. Nu är vi några mammor&barn som träffas lite då och då, badar,fikar och som igår kalasar lite:)

image

Jag tycker ju som ni redan vet om att pyssla, papper och kortpyssel blir det inte lika mycket av längre men desto mer virkning. Så jag virkade såklart ett litet bageri till sötnosen♥ Burken kommer från H&M Home, och är så söt. Siri har en vit, kusin Wilma har fått en rosa och Maja fick liksom Siri en vit fylld med bakverk.

image

Dem har mycket fint! Fick hem två små kakfat i plåt i veckan, underbara!

image

Kortet är en liten pastelldröm. Enkelt men fint. Vimplar har jag som ni märkt snöat in på helt nu. Men det blir ju så sött. Spets är något jag är svag för och gärna använder på mina kort.

image

Inslaget och klart. En present som kvalar in under kategorin ”Ära vare gud i höjden, denna har jag själv gjort i slöjden” men tror den blev väldigt uppskattad♥

Vill avsluta med att önska Maja en finfin 1 årsdag, galet att hon redan är 1 år, snart är det Siris tur att hålla kalas:)

2 comments on “Maja 1 år”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29