Det är helt otroligt hur mycket kärlek man kan känna på en och samma gång. Fredrik har jag älskat i 12 år och nu älskar jag honom mer än någonsin. När vi hämtade Rocky för 5 år sedan var det kärlek vid första ögonkastet. Han var ju vår första bebis (Chili the Gerbil var dock vårt första husdjur och han blev ordentligt bortskämd, dock var han inte riktigt lika kramglad som Rocky;-) …)

Så när vi blev gravida, så kände man en stark kärlek för lilla livet i magen. Men även om jag gick i 9 månader med en vilding i magen var det på något vis helt ofattbart att det faktiskt var Siri som legat där. Och den Kärlek vi kände för henna när hon äntligen ville komma ut var helt otrolig!

Allt hon gör får oss att le..spelar ingen roll vad det är. Man överöses med så starka känslor att det är svårt att förklara. Nu först förstår jag alla som säger att man ska njuta för det går så fort det första året. Jag vill inte göra annat än att ligga och titta, krama och mysa med Siri.

Jag Älskar Att Vara Mamma!! Och är så stolt över vår lilla familj<3 

image
image

1 comment on “Jag Älskar Att Vara Mamma<3”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29