Kan inte få nog av symaskinen, tack mamma för lånet. Som sagt lånade den ju egentligen för att sy upp gardiner..men hur kul är det?!?! Inte alls faktiskt. Men att sy kuddar en uggla och en apa ja det var roligare! Så istället för att städa hela dagen som jag skulle gjort, så har jag sytt:-)

Ska göra fler apor, men med större öron, jag missade det när jag ritade upp denna. Blev inspirerad att göra en apa när vi var inne på Cubus och köpte kläder med just en apa på, dem var ju så fina..så då gjorde jag denna. Ugglor tycker jag om(men bara dem i tyg!! ) och googlade och hittade ingen som jag ville ’kopiera’ så jag gjorde en egen variant. Men nu är nästan alla mina fina prickiga sidenband slut, så jag får väll helt enkelt köpa fler, eller sy saker utan flärpar på!

image
image
image

1 comment on “Ugglor i mossen…och en apa!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29