Gick in i bebisrummet i morse och knäppte en bild..så ni ser hur babygymmet ser ut när det är rätt ihopsatt, och lite mindre knöggligt.

I natt har jag faktiskt sovit riktigt riktigt bra, vaknar varje gång jag vänder mig, men har somnat om snabbt igen som tur är. Och har inte behövt gå upp för att kissa heller..nice! Jag är nu i v 30 och jag kan inte förstå hur snabbt tiden har gått, 10 veckor kvar nu..härligt..för magen blir ju inte mindre direkt;-)

Idag ska jag hugga tag i garderoben och ’kontorsdelen’ på övervåningen. Då vi renoverade barnrummet blev vi ju av med vårt kontor/pysselrum och närmare 3 meter skrivbordsutrymme försvann ju på så vis. Nu har vi ett 1 meters skrivbord ute i hallen under snedtaksfönstret, och mitt pyssel fick flytta in i garderoben, som redan var fullproppad med kläder…ingen bra lösning. Då på min todolist idag står rensa ur garderob, montera ihop förvaringsboxar och fixa en någorlunda städad lösning i garderoben..önska mig lycka till…det lär behövas!!

image
image

1 comment on “En ledig dag..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29