image

Idag är det bästa dagen på hela året! Julafton! Familjerna samlas, alla är finklädda, och på bra humör. Kan verkligen inte bli bättre.

Jag spenderar fm. Här hemma, och gissa vad jag har gjort…jag har bakat bröd, eller jag gör det just nu. Vet inte hur det kommer att bli, men doftar gott gör det. Och konstigt ser det ut. Haha..håller tummarna för att det går å äta;-)

Snart kommer min älskling hem, och då ska vi fixa lite å sen åker vi ut till Källefall, vi i familjen Johansson ska i år fira jul i ett stort hus, nästan ett riktigt slott känns det som. Ska bli så roligt, och jag ska försöka ta mycket bilder, som jag kan dela med mig av sedan:-)

Snart ska jag ta en lång dusch och fixa mig julfin…provsmakade precis mitt julbröd, inte så tokigt, dock lite degigt tycker jag…någon minut längre i ugnen hade inte skadat tror jag..så kan de va..jul blir det ändå;-)

Ha nu en härlig Julafton med Nära och Kära.
Kram Angelica

1 comment on “God Jul..”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29