BUZZADOR KAMPANJEN

Jag har sedan en tid tillbaka nu fått i uppdrag att prova Neutrogena Visibly Clear serien, och då två produkter ur denna serie.

Oil-free Make-up Remover

150ml ca pris 59kr

Och den beskrivs följande;

En lätt, uppfriskande och oljefri make-up remover som lätt tar bort alla spår av make-up, även vattenfast mascara, utan att lämna några rester eller fet känsla efteråt. Den Rengör porerna på djupet för att ta bort olja och överskottsfett som kan leda till finnar. Huden blir ren och fräsch, utan några spår av makeup.
Och jag måste nog allt hålla med om denna beskrivning, den var kanonbra i det avseendet att den verkligen tog bort vattenfast mascara och eftersom den inte innehåller någon olja slipper man den obligatoriska oljedimman som man annars lätt får i ögonen. Den doftade fräscht och ungdomligt och var lätt på huden. Och inte svår att skölja bort. Kändes mer som en härlig återfuktare än en rengöringsprodukt. Vilket bara var positivt.

Mitt betyg 10(10)

Den var över förväntan och blev en klar favorit för min del då den lyckades med det smått omöjliga att snabbt och lätt ta bort min vattenfasta MaxFactor mascara!!

Oil-Free Facial Wash

200ml ca pris 59kr

Och den beskrivs följande;

Visibly Clear oilfree facial wash är formulerad för att ta bort smuts, olja och orenheter som kan täppa till porerna. Produkten innehåller bland annat salicylsyra som effektivt motverkar oren hy, och hjälper till att ta bort döda hudceller och förebygger orenheter. Facial washen är fri från tvål och alkohol, och är mild nog att användas varje dag.

Jag har nog tyvärr något mer känslig hud än jag först trodde, så denna produkt var tyvärr lite för stark för min del. Men den var absolut inte obehaglig, den var lätt att använda och man kände en fräsch känsla på huden efteråt. Ett litet minus var dock att den doftade lite för mycket.

Mitt betyg  7(10)

Doften drog ned betyget, men det är ändå en mycket bra rengöringsprodukt som lämnar huden ren och fräsch.

Jag har tyckt att det har varit fantastiskt roligt att få prova dessa produkter i drygt en månad nu, och alla jag har pratat med har varit positivt överraskade och tycker att dessa produkter var mycket bra. Då speciellt ’Make-up remover’ Och dem kan absolut tänka sig att köpa den igen. Förpackningarna med dess orangea och svarta färg är mycket smarta och lätta att hitta i butiken. Man behöver inte leta länge för att hitta dem och det är ju alltid ett plus i dagens effektiva (stressiga) vardag. Priset är även det positivt, billigt för rengöringsprodukter. Man får mycket bra hudvård för lite pengar!!

Vill du veta mer klicka här

2 comments on “Neutrogena Visibly Clear”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29