Ni som förljt mig tidigare vet att jag absolut inte har någon talang när det gäller att scrappa album..men kort det känner jag att jag kan bättre, och för en tid sedan, ja innan sommaren någon gång lade jag helt enkelt kortmakeriverkstaden på hyllan…jag kände bara att tiden inte räckte till och inspirationen hade gjort ett besök i helvetet (ehum kanske överdriver något lite)

Men så för en tid sedan poppade det upp ett sådant där erbjudande på mejlen om något som heter Creativeclub, och jag nappade på detta…så en tid senare fick jag det så kallade välkomstpaketet, och det kanske inte innehöll sådana papper jag normalt skulle inhandla, men det är väll det som är själva utmaningen att think outside the box liksom och göra något som jag inte brukar göra…göra annorlunda kort helt enkelt, det innehöll även stämpel, stämpeldyna och en massa annat…nu idag när jag gick ut en promenix med Rocky såg jag ännu ett paket i brevlådan…och vet ni vad det innehöll?? Julkort och julettikett material…i väldigt färgranna färger men ja ja det är som sagt en utmaning!! Så nu är det verkligen dax att damma av alla stämplar och leta fram alla papper och verkligen ta tag i alla kort jag vill göra..

  

 

Är ni nyfikna och vill gå med i Creative club klicka här

2 comments on “Creative club”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29