..tänkte bara slänga in ett litet inlägg om vår lägenhet eller rättare sagt visa hur den ser ut..nu är detta gamla bilder men mycket är sig likt ska försöka fota några nya bilder snart..lovar jag.

HALL

 

 

KÖK

 

 

 

VARDAGSRUM
 

 

SOVRUM

 

TOALETT

 

 

BALKONG

 

Och så till kryddskåpet…och skafferiet..ja ni förstår vi hade en diskussion på ”firmafesten” om hur det såg ut i skåpen hemma och jag råkade nämna att jag sorterar mina kryddburkar i färgordning och kokböckerna i storleksordning…och att skafferiet bygger på samma princip av rader som är storlekssorterade…i burkar.

Japp så ser det ut..ehum..vissa saker kanske jag är lite petig med men ehum..ja nu vet ni det;)

1 comment on “Följ med hem till vår lägenhet..”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29