…ja jisses jag är egentligen inte trött men mina ögon är det, svider och faller ihop…eller kanske det har att gör med att jag nyss badade med något badte och det hade inslag av eukalyptus och jag råkade gnugga mina ögon med det…..ehum…ja det kan nog ha en bidragande faktor..

Idag gick jag upp sent som tusan, och som tur var drömde jag inte lika dumt i natt som jag gjorde igår…

Så här var det..Vi var på semester, ja typ alla i familjen, en massa från barndomen, sådana som gått i samma klass eller skola, släktingar ja en jäkla massa människor helt enkelt…semestern var en typisk sandstrandpalmblåttvatten semester, men inte på vilket ställe som helst utan i en klimatkupol, vet ni inte vad det är?? inte så konstigt för det var vad jag hittade på att dem hette i drömmen. Ni vet väll hur människorna förr (innan dem visste bättre) trodde att jorden var platt med en himmelskupol runt om…precis så var dessa semesterkupoler, men det fanns olika med olika klimat och stränder ja you name it…allt var frid och fröjd men så plötsligt ”råkade” jag titta in i kupolen bredvid och fick se något vi andra inte skulle se…Ett monster som kommer ut ur den enorma plasmatv skärmen (vi pratar säkert om en skärm på 3000tum)Och detta monster sköt laserblixtar på allihopa i den kuploen så alla dog…panik utbröt då i vår kupol. Mamma, Pappa, mina syskon och syskonbarn var i den drabbade kupolen…(Sluta skratta !!!! DEt var väldigt värkligt då jag drömde det!!!)

Jag och Fredrik hade tur så vi mfl.lyckades fly och skulle sedan ta oss över en hemsk hinderbana som var byggt av rangligt gammalt trävirke…det var ett riktigt idiotbygge kan man säga….men vi och många andra klarade oss igenom alla hemska hinder och prövningar och då vi kom till sista etappen som bestod av en brant uppförsbacke som det ibland åkte tåg i rasande fart nedför så man fick slänga sig åt sidan får vi syn på Pappa, Min syster och min systerson, som står med varsin pulka…(ja en pulka!!!) Och pappa berättar att alla hade klarat sig och att det bara var ett skämt… Så skulle man bara åka ned med pulka nedför en backe som var kantad med trän…som hade …ehum ja påskfjädrar i sig… Allt var bara en prövning för att se om vi skulle kunna överleva trots att vi visste att vi hade förlorat alla nära och kära…Det var ett test för alla människorna i vår semesterkupol….vi skulle testas och se om vår överlevnadsinstinkt fortfarande fungerade fast vi hade sett att vi hade förlorat alla.

Ja slut på drömmen, kan ni nu ha mer förståelde för varför jag alltid är trött när jag vaknar???!?!?!?!Vad sjutton har jag i huvudet egentligen…måste typ ha en miljard olika saker jag tänker på sammtidigt…fast visst låter det häftigt med klimatkupoler…=) Kanske ska ta patent på detta innan någon annan gör det…eller finns det redan??Ehum…hur bygger man en klimatkupol???

NOG om min dröm!! Idag har jag varit på jobbet, och även fast jobbet är underbart roligt så bar det emot att gå dit idag ty vädret var helt underbart vackert och doftade vårigt och härligt och alla fåglar var på ett strålande humör och kvittrade vackert, ja alla förutom den där ilskna fågeln som flög över mig då jag cyklade till bussen då vill säga. Men på lunchrasten passade jag på att gå ut till lastbryggan och sola lite…underbart…vi kommer ha sol hela dagarna hela sommaren på lastbryggan så där lär jag tillbringa många dagar!!

I morgon så har jag möte på morgonen så jag åker hemifrån kl 7…vilket innebär att jag behöver gå upp kl 05:30 om ca 5-6 timar var det ja…attans jag skulle sovit för hur länge sedan som helst juh….men jaja…skiner solen i morgon så är jag garanterat pigg ändå..dessutom slutar jag redan klcokan 14=)

Tog ett bad förut som sagt, blandade badte med n underbar badbomb med rosor och exotisca oljor…underbart i de 3,5 minuter jag orkade ligga i badet…fick ju för sjutton panik…blev helt överhettad och dessutom trodde jag att jag skulle dö av elchock då jag till min fasa fick se att sladden till hörlurarna hade ramlat ned i vattnet(att sladden var isolerad insåg jag först flera minuter senare, ja alldeles nyss faktiskt) Har idag med beställt biljeter till den nya Fast and Furius filmen…jag och Fredrik ska gå på den nu på Fredag…lovely…längtar…det är ytterst få filmer som bara blir bättre och bättre i uppföljarna…men Fast and Furious är verkligen en sådant exempel på att man kan lyckas göra uppföljare som kickar ass…Ett annat exempel är ju självklart Bourn filmerna!!! Är inte dem helt underbart bäst!! På klar tredjeplats kommer Twilight, nu kanske ni tänker men det finns ju bara en film i den serien…ja det kanske stämmer säger jag då…men jag är helt övertygad om att uppföljaren New moon kommer vara asbra…räcker i och för sig att man får se ”Edward Cullen” några minuter för att filmen ska klassas som asbra…bör tilläggas att jag inte bara en gång har fallit lite lätt för Vampyrkaraktärer…haha löjligt men sant! Jag är nog en liten Vampyrwannabe…hahaNOT jag är ju för sjuttongubbar 24 år…ja herregud…jag är ju 24 år…hade lyckats förtränga det men jaha…nu kom det ämnet upp igen…ÅLDERSÅNGEST…

Ne nu måste jag runda av här…och som ni märker så är det kanske 300 felstavningar men jag skyller allt på att jag troligtvis snart kommer att bli blind pga av Eukalyptus i ögat!!

Ses i morgon.

Kram

2 comments on “Inlägg nr 343,med inslag av john blund”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29