…ja det var ingen angenäm bussresa hem idag, en obehaglig odör som doftade NR2 och två skrikande barn och en busschauför som lyssnade på musik som skulle kunna höre hemma på en cd med namnet Absolut Fjortis 47…som tur var hade jag MIN musik med mig och då jag hade på högsta volym kunde jag tack gode *** stänga ute både barnskrik och oönskad musik, dock inte odören då den kom från mannen som satt på andra sidan mittgången…Nog om det.

Jag och Fredrik har haft Melodifestivalsyra här hemma, och vi har bjudit på allsång(var glada att ni missade det!!) och applåder (mest från min sida då jag har en tendens att klappa händerna då rösten inte räcker till) Och jag JUBLADE OCH APPLÅDERADE då vi såg vilken låt som vann…Helt klart rätt låt måste jag erkänna..jag har alltid varit svag för opera och just denna låt var helt underbart bra…dock tycker jag då att ansiktsuttrycken är lite grova..haha men det kan man ta liksom eftersom låten kick some ass…som ni märker är jag kanske inte den bästa recensenten…men det har jag ju heller aldrig påstått…

Ja vad har ni haft för er idag då?? Jag har jobbat, köpt en helt bedårande collegetröja med en liten leopard på ryggen..så söt!!! och sen har jag inte gjort så mycket mer…i morgon jobbar jag hela dagen och likaså måndag och tisdag…börjar få lite mer timmar nu så det känns jättebra.

Ses i morgon skulle jag tro.

KRAAAAM

1 comment on “Bussresan får minus 5”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29